Komšić bi se mogao učlaniti u SDSS, a EU nam neda u schengensku zonu zbog korupcije, dok su Šuica i Pejčinović u vrhu EU birokracije?!

0
2965

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ustvrdio je na sastanku s UN-ovim dužnosnikom da se danas u Hrvatskoj niječe činjenica da je u razdoblju kvislinške Nezavisne Države Hrvatske počinjen genocid nad Srbima, Romima i Židovima, kao što i bosanski Srbi odbijaju priznati genocid u Srebrenici, priopćeno je iz njegova ureda u subotu.

josipović tadić komšić

Čovjek govori kao da se jučer učlanio u SDSS.  O povijesti zna malo, ali se uključio u kampanju protiv Hrvatske.

FB_IMG_1568804145446

Predsjednička kampanja u Hrvatskoj vodi se s izrazito desnih i protumanjinskih pozicija, a zadnjih se nekoliko godina u društvu se generira “ideologija mržnje”, čemu bi se morali suprotstaviti vladajuće i oporbene stranke i građani, ustvrdio je u razgovoru za ljubljansko “Delo” saborski zastupnik Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a. Tako zbori omiljeni provokator i pljuvator od Đakića i Plenkovića. Taj provokator je toliko moćan da zbog njega puca po šavovima u HVIDRA-i i HDZ-u. Umjesto da dobije nogom u guzicu, o njemu raspravljaju svi, pa i HVIDRA.  To je u ime onih ubijenih na Ovčari, Škabrnji, poginulih u Kusonji, doktora Šretera, Dalja, Aljmaša, Nijemaca, Borovog sela, Gline, Petrinje, Gvozda, Vojnića, Knina, Kistanja, Benkovca, Novigrada, Gospića, Plitvica, Ogulina, Ćelija, Graberja, Sunje…

đakić

Ne vidimo šator pred ministarstvom…

Nema što čovjek ih je zadužio oko doktora Šretera…

junker

Hrvatska barem još dvije godine neće biti dio schengenske  zone nakon što Europska komisija sljedeći mjesec, najvjerojatnije, potvrdi da je ispunila tehničke uvjete za Schengen, piše u nedjelju Jutarnji list pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore, jer nas tamo zbog korupcije ne želi Njemačka, Nizozemska, Francuska.  Nisu pomogli niti poljupci šefa EU…nije pomogla ni plenkovićeva guza…

Screenshot_20190826-232405_Chrome462

Čudna neka logika, na visokim pozicijama u EU politici su Pejčinović Burić koja je progonila diplomata Sabljaka, a koji je ukazivao na korupciju u MVP-u. Isto tako je visoku poziciju dobila i prebogata Šuica o kojoj svaki dan bruje mediji…Možda ipak čekamo srbočetnika Vučića pa nam ne znaju više kako spriječiti ulaz?!

FB_IMG_1569362838316

Kad rezimiramo  činjenicu da nismo ušli potpuno u EU, da nas jedan odrpanac Komšić progoni po svijetu, a Pupovac je postao poput lažljiva Arsića kradezeova ikona, mislimo da je vrijeme da svoj ured Plenković preseli na Jakuševac.

HOP