Carina ne reagira na prevare lokalnog četnika, a policiji ne smeta što pijan vozi vozilo stranih oznaka!

0
7979

U općinu Gvozd na dane općine dolaze ministar Bošnjaković, izaslanik predsjednika Sabora, župan, da proslave sinergiju ugroženih četnika, ekstremnih Srba i lokalnog mirnog stanovništva.

U Vrginmostu živi zatvorski čuvar iz Vojnića , koji je tijekom rata tuko Hrvate, iživljavao se nad muslimanima, a neki svjedoci tvrde da je silovao 15-godišnju djevojčicu. Taj zlotvor zove se Mile Galogaža i spomenuli smo ga stotinu puta. Taj zlotvor krvoločnog pogleda iz rata niti danas nije bolji nego u ratu.

Zlostavlja susjede, maltretira djecu staru 9 godina, prijeti, divlja, otima tuđu zemlju.

I što čini policija u Gvozdu? Ništa . Dozvoljava da taj maniak svoje ratne navike razvija i dalje. Koristi tuđu njivu za svoje potrebe i vlast uopće ne reagira.

Divlja sa vozilom srpskih oznaka po cesti pijan i policija ne reagira.

Zalijeće se tim vozilom u susjede pijan, policija ne reagira.

Ne reagira niti carina. Iako je carina izvješćena o činjenici da ovaj ludi četnik vozi vozilo srpskih oznaka sa hrvatskim papirima , ne šalje svoju ekipu na teren.

Vozilo smije biti 6 mjeseci u zemlji i nakon toga mora se ili platiti carina ili biti vraćeno u Srbiju. Galogaža krši tu odredbu, te svakih par mjeseci prelazi granicu i tako “dokazuje” da je baš u tome trenutku ušao u zemlju i na taj način radi budale one iz carinske uprave.

Zapravo je vozilo preko 6 mjeseci u Hrvatskoj. I odavno je trebalo biti ocarinjeno.

Glavni krivci za ovu situaciju su policajci iz Gvozda koji niti jednom, tu masnu pijanduru nisu zaustavili i prijavili je za carinski prekršaj i izvjestili carinu, te sama carina koja ne želi izaći na uviđaj, na teren, da bi se uvjerila u carinski prekršaj.

U prijevodu policija se oglušuje na kaznena djela, carina na carinske prekršaje, a netko na graničnom prelazu pokriva carinski prekršaj ovog četnika.

Moramo biti kooperativni prema četnicima jer su nas oni svojim batinanjima  zadužili u ratu.

HOP