Plenković štrajkom svjesno naštetio Kolindi, otkrivamo tko stoji iza ekipe koja će ugrožavati Kolindu i Škoru na “desnici”

0
4464

Na sve strane trese se politička scena. Svi su usredotočeni na izbore, traži se spasioc, a sve više kandidata ulazi u utrku.

SmartSize

Najveće iznenađenje je svakako Nedeljko Babić, šef stranke koja ima 22 000 članova te se ozbiljno sprema za izbore, kao i za parlamentarne izbore. U stožeru N. Babića treba se pojaviti Ivan Valek, nekadašnji kandidat za gradonačelnika Zagreba, arhitekt, košarkaš blizak Krešimiru Ćosiću, vrlo cijenjen u Japanu i Africi, gdje je imao  zrakoplovne tvrtke . Danas je poznat po činjenici da je Bandića prijavio USKOK-u, zbog zagrebačkih fontana koje je on u nekim segmentima osmislio.

IVAN VALE KANDIDAT

Za neke je iznenađenje i Đapić koji je ušao u ring i otkinut će dio desnog biračkog tijela. Na njega desnica najviše  ljutito reagira, sumnja u njegove potpise,  i boji se hoće li on biti odgovor Kolinde na Škoru , što treba vidjeti ili će on krenuti na ispražnjeni prostor snažnije retorike. Uglavnom on na desnici podsjeća na podjelu Neovisnih i Suverenista pred EU izbore.

20191203_090743

Kako saznajemo Ivan Pernar je skupio još jučer 12000 potpisa i njegovo navlačenje za rukav po gradu pokazalo se isplativim, a njegov uradak o deložaciji u Poreču bolesne osobe zgromio je mnoge i još malo dotukao Plenkovićeve kaotične hadezeovce pod budnom palicom Tene Mišetić.

pernar maškara

Pernar bi mogao biti noćna mora za Kolindu ako se u njegovu kampanju uključi Radovan Smokvina sa svojim opakim dokumentima.

dalija_oreskovic_i_kolinda_grabar_kitarovic

U utrku bi trebala ući i Dalija Orešković  iako ljudi bliski njoj tvrde da su joj “podmetnuli” nekoliko  tisuća “nevažečih” potpisa…koje je na vrijeme otkrila?!

plenki 5

Kolinda je vrlo teškoj situaciji jer je stala uz štetočinu HDZ-a Plenkovića, a Plenković je  nju dotukao dodatno štrajkom prosvjetara koji je mogao riješiti prije mjesec dana.

-Štrajk prosvjetara početak je kraja Plenkovićeve Vlade i HDZ-a. Plenković je pokazao neviđenu aroganciju, iza koje stoji i njegova totalna nezainteresiranost za Hrvatsku i hrvatski narod. Za Plenkovića postoji samo Europska unija, od koje očekuje veliku nagradu za poslušnost u uništavanju samostalne hrvatske države. U Australiji sam kao predstavnik tvornice automobila Ford više od deset godina sudjelovao u brojnim pregovorima s vrlo jakim sindikatom automobilskih radnika. Da je kojim slučajem Plenković bio Fordov glavni pregovarač sa štrajkašima, već nakon tjedan dana neuspješnog pregovaranja poduzeće bi mu dalo otkaz. Moja iskrena čestitka prosvjetnim radnicima na razbijanju straha, na odlučnosti i na ustrajnosti. To će nesumnjivo biti putokaz i za sve druge silno nezadovoljne slojeve hrvatskog društva. Što prije Plenković i HDZ odu s vlasti, tim će se prije Hrvatska početi oporavljati.- komentirao je diplomat Antun Babić.

FB_IMG_1575018555521

Drugim riječima i on joj podmeće klipove koji idealno pašu njegovom prijatelju Milanoviću. Srećom Milanović ne šuti i gotovo svakodnevno ispada budala i sam sebi smanjuje šanse. Karamarkov dio hadezea stao je uz Škoru i da nije Bujanec radio namjerne gafove sa generalom Mikolčevićem u blizini Škore, sam Škore bi skočio na čelu, o ostalim gafovima drugi put…

Zagreb, 26.05.2015 - Živi zid je predao tužbu protiv Republike Hrvatske i MOL-a radi utvrðenja ništetnosti ugovora izmeðu Republike Hrvatske i MOL-a. Na fotografiji su Ivan Vilibor Sinèiæ, Dušan Cvetanoviæ, Ivan Pernar. foto HINA/ Daniel KASAP / dk
Zagreb, 26.05.2015 – Živi zid .Na fotografiji su Ivan Vilibor Sinèiæ, Dušan Cvetanoviæ, Ivan Pernar.
foto HINA/ Daniel KASAP / dk

Kolakušić je oko sebe okupio bivše živozidaše, ex živozidaše u Slobodnoj Hrvatskoj, sada ex Slobodna Hrvatska članstvo,  retorika je SF kao i nekada od Pernara, a za to je zaslužan isti manipulator Dušan Cvetanović…

HOP