Ozana Bašić još 2011. godine najavila je u Zagrebu sa svojim gostom N. Farageom Brexit, Plenković u to nije vjerovao

0
2413

-Nigel Farage i moja malenkost još 2011. godine.
Na moj poziv došao je u Hrvatsku i najavio izlazak Velike Britanije iz EU. Jedino sam mu ja vjerovala dok su se svi “veliki mediji” sprdali.
Nakon punih 9 godina vidimo u kojem smjeru ide Velika Britanija.
Thank you Nigel for visiting Zagreb
Good luck guys, hope the best for Great Britain!-piše Ozana Bašić naša istraživačka novinarka koju je kontrolirana medijska javnost izolirala u potpunosti.

Farage je prvi predvidio da će Grčka, Irska i Portugal trebati asistenciju, odnosno novac iz europskih fondova kako njihovi ekonomski sustavi ne bi u potpunosti krahirali, i to daleko prije nego su Europska komisija i Europska centrala banka priznali da je to nužno.

received_471584843756997

Manje je poznato, prvenstveno zbog potpunog ignoriranja hrvatskih medija, da je Nigel Farage posjetio Zagreb 2011. godine  i sudjelovao u javnoj debati pod nazivom Europska Unija danas i budućnost Republike Hrvatske unutar EU, gdje je ovaj europarlamentarac upozorio građane Hrvatske na mnoge opasnosti koje prijete ulaskom u EU.

received_1194514547410439

MVP šalje nekog Plenkovića na skup u Zagrebu,a kojeg je Nigel   razvalio i njegovu demagogiju. Kuda nas je Plenković svojom glupošću doveo vidi se danas.

 

Nigel je rekao  Plenkoviću da ima iluzije o EU,  da to više nije što je trebalo biti  i kako Plenković nema pojma …

Danas rastura  Farage Brexit sa Johansonom i Trumpom, a Plenković i dalje vjeruje u svoje političke gluposti.

HOP