Bivši član srpskih Dvera tvrdi da će Vučić koronavirus iskoristiti za likvidaciju protivnika

0
2068
Izvanredno stanje i policijski sat u Srbiji u službi političkog obračuna Vučićeve ekipe sa svim politički nepoćudnim ljudima u Srbiji
VUČIĆ
Prekjučer se Srbin Srđan Nogo, otpadnik od pokreta Dveri onoga Pernarova frenda Obradovića, baš jako otvorio i ne zaklapa usta o svim gadostima i prljavštinama srbijanske političke ološi. Bio je s njima u kolu i iz prve ruke zna sve o podlim i mutnim radnjama pokvarenjaka, jer bio je i sam dio njih, No, kako god bilo, barem je dragocjeni svjedok događaja iz njihovog mračnog mafijaškog podzemlja.
FB_IMG_1584796638948
I prije dva dana u poduljem intervjuu za youtube kanal Slavija info narečeni Srđan Nogo veli kako ima konkretnih dokaza da Vučić zlorabi izvanredno stanje i policijski sat u Srbiji koji je iz dana u dan sve dulji ( od utorka poludjeli Vučić najavljuje uvođenje 24- satne cjelodnevne karantene za sve građane Srbije!?).
Po navodima Srđana Noga, Vučićevi medicinski lažnjaci, odjeveni u bijele liječničke mantile trebali bi po uhodanom i paklenom scenariju tijekom dana zastajati “dobronamjernim” savjetima prolaznike u gradskim i stambenim četvrtima kad bi se uputili u prodavaonice radi nabavke živežnih namirnica i nudili im usluge besplatnog liječničkog pregleda i mjerenja tjelesne temperature na licu mjesta, a onda bi skupa s policajcima u civilu upravo ciljne skupine nimalo “slučajno” odabranih prolaznika i putnika namjernika od doma do prodavaonice, silom gurali u liječničke kombije i prevozili do bolnice, gdje bi selektivno te unaprijed odabrane političke žrtve strpali na odjel intenzivne njege skupa s već istinskim i zaraženim pacijentima Corona virusom i stavljali im na usta već zaražene i zasigurno inficirane respiratore.
Izgledi takvih političkih žrtava da prežive tu vrstu liječničke torture, posebice u uvjetima pandemije Corona virusa ravne su nuli.
vuč
O ovome zlu u najavi, nažalost, još nitko ništa ne zna, a u stvarnosti je taj pakleni plan Vučića i njegove bande lako moguć i provediv, jer su sad u izvanrednim okolnostima i sve granice Srbije potpuno zatvorene, a sve potencijalne političke žrtve Vučićeve osvete nemaju u Srbiji u ovom času nikakve prave mogućnosti samoobrane pred naletom sulude i sumanute Vučićeve falange.
vucko
U prilog tvrdnji Srđana Noga, ide i jedan javni poziv na fizički lin svih protivnika Vučićeva režima u Srbiji tijekom izvanredngo stanja i policijskog sata. Vrli politički analitičar Nebojša Krstić, do 2012. dio bivše vlasti i Demkratske stranke, školski drug Borisa Tadića iz gimnazijskih dana, a sad najveći glasnogovornik i najači megafon Vučića iz materijalne koristi poručuje svim suparnicima Vučića sljedeće: treba, po njemu, zabraniti pothitno uporabu društenih mreža twittera, facebooka i you tube kanala na teritoriju Srbije, a onda uhititi i po kratkom postupku osuditi na zatvorske kazne točno 1100 ljudi u Beogradu, koji preko mreža kao što su twitter, facebook i you tube kreiraju antivučićevsko javno mnjenje u Beogradu i Srbiji i koji su po Krstiću politički “opinion makeri” suprotstavljeni interesima Vučića i njegove SNS bande, čiji je i on sastavni dio.
vucic
Nakon te Krstićeve objave, nedugo zatim je i Srđan Nogo javno objelodanio da i oporba ima dojave o tome da Krstićeve prijetnje u ime i za račun Vučića nisu pucanj u prazno, te da i oporba raspolaže podacima da razbojnička i pljačkaška Vučićeva banda ima već poimenice sastavljenu listu političkih protivnika koje želi i fizički likvidirati tijekom izvanrednog stanja i proglašenog policijskog sata u Srbiji.
HOP