Papa Benedikt u Njemačkoj, izgleda zapušteno, ne vraća se u Vatikan ?

0
5929

Papa Benedikt napustio je Rim i 18. lipnja u 11:45 sletio u zračnu luku München. Službena priča govori o tome kako je Benediktov brat Georg ozbiljno bolestan (praktički na samrti) i da je ovo možda posljednja prilika da se njih dvojica vide.

Međutim, nedugo nakon ove objave pojavila se informacija da je Benedikt skupa s njegovim bratom Georgom slavio svečanu pjevanu latinsku Svetu Misu na blagdan Presvetog Srca Isusova.

Iz krugova koji podupiru Benediktovo papinstvo, naglašavaju kako je uz Benedikta putovao vodeći vatikanski policajac i tvrde kako je to vrlo neobično, kako se događaju čudne stvari i govore da to djeluje kao da je Benedikt u izgonu iz Rima i u zarobljeništvu. Njemački tisak objavio je kako Benedikt ne smije davati intervjue.

 

 

Na nekim portalima se govori o tome kako Benedikta u Njemačkoj čuva njemačka tajna služba, koja je postavila dvojicu snajperista na krov sjemeništa u kojem su ga smjestili. Također navode kako Benediktove fotografije s putovanja u Njemačku pokazuju kako je u zapostavljenom stanju.

U tradicionalističkim krugovima pozorno se prati cijela situacija. Izvori u Vatikanu tvrde kako je prisutnost istinskog Pape u Vatikanu bila prepreka u provođenju revolucionarnih ciljeva Bergoglija i njegove klike.

Mnogi u tome vide ostvarenje proročanstava Bl. Ane Katarine Emmerich. Niže je njeno viđenje od 1. listopada 1820. godine:

Crkva je u velikoj opasnosti. Moramo se moliti da papa ne napusti Rim; mnoga zla će doći ako on ode… Šire se protestantska doktrina i ona grčkih šizmatika. Sad vidim da na ovom mjestu (Rimu), Crkvu tako lukavo potkopavaju da jedva ima sto svećenika koji nisu obmanuti. Svi rade na uništenju, čak i kler. Veliko uništenje je blizu.

 

 

Naši Križari upozoravaju da bi Benedikt odlazak u Njemačku mogao upućivati i na konkretne poruke iz Knjige Istine.

U poruci o Upozorenju, Krist govori 20. veljače 2013.:

Ovo Veliko Prosvjetljenje Savjesti će se dogoditi nakon što moj Sveti Namjesnik napusti Rim.

Mjesec dana kasnije Isus opet kaže:

Vladavina u Petrovoj kući će biti kratka i uskoro će Moj ljubljeni papa Benedikt voditi Božju djecu s mjesta svog progonstva.

Ostaje nam pratiti ove događaje i molitvom podupirati papu Benedikta u ovim osjetljivim trenucima i moliti da mu Gospodin udjeli snage da usprkos progonu povede Crkvu u ovim teškim vremenima mraka, apostazije i uništenja.