Ne drže se mjera koje propisuju, ne nose maske i prijete svima koji su bez maske!

0
5190

Zanimljive su izjave naroda na represiju maskama policije i stožera:

-Potrebno je otvoriti um, disati i ostaviti strah: Ako je ovaj virus tako “opasan” i “zarazan” zar ne bi trebali rukavice i maske koristiti jednokratno i odlagati ih u BIOLOŠKI OPASAN OTPAD, A NE BACATI IH SVUDA OKOLO? Kako to da su medicinska struka i naši “stručnjaci” zaboravili na taj mali detalj? Izgledalo bi realnije. 🙂 Ovako izgleda kao da nam se rugaju – pogotovo kada oni ne nose maske na svojim okupljanjima ili u javnosti (zašto? Jer ONI IMAJU PRAVU INFORMACIJU). Neko od psihologa je ovo nazvao “socijalni eksperiment”. Posljedice su nesagledive, osobito za djecu. Čuvajte djecu – za njih su maske psihički i fizički štetne. Pored toga virus ih izbjegava. 🙂 Covid-19 nije dječja zarazna bolest – pa cijepljenje nema smisla. Pitam se gdje su psiholozi, pedijatri, pravobraniteljica za djecu? Svi u strahu – od koga? Cijeli svijet bruji o pedofiliji i trgovini djecom – mi šutimo. Zašto? Zar nam nije sveta dužnost da brinemo o stvarnoj (a ne lažnoj, samo na riječima) dobrobiti djece i da se zbog njih ne bojimo? Posluh bez kritičnog razmišljanja vodi u tiraniju. Sva sreća da ovaj virus nije toliko smrtonosan koliko su nas uvjeravali – 99.99% ljudi nema Covid-19 i simptome, djeca su rijetko ili uopće nisu pogođena ovim virusom. Zašto vijesti nisu tako postavljene ? To su samo logična pitanja na koja znate odgovor- ali u tom slučaju bi trebali nešto poduzeti, zar ne?

Na laži SDP-ovog Ž. Jovanovića kako su cjepiva pomogla dugovječnosti naroda daje se odličan odgovor:

inbound9057621389773030649

-Nije točno da bi bez cjepiva životni vijek bio 30. godina. U knjizi koja će uskoro izaći sam napravio graf životne dobi umrlih od 1900 do 2000. godine za stanovnike Engleske i Walesa. U njoj se vidi da prije uvođenja obaveznog cjepiva protiv tuberkuloze 1953. je prosječna dob umrlih 66 godina. Dapače odmah po uvođenju cjepiva se vidi opadanje trenda porasti starosti. Znači cjepivo je možda čak i usporilo porast životne dobi.

HOP

 

VEZANI ČLANAK

 

Božinović prijeti represijom tko nema maske u dućanima, a dr. Sladoljev tvrdi maske jesu opasne, a znanstvenicima (sve češće) nedostaje pameti!