HOP

Dječak umro od sepse, po medijima pišu umro od korone?! Stožerašica ‘znala’ da će stariji umirati nakon cijepljenja!?

[ U DNOVINARSTVU NIŠTA NOVA ]

Što je tanja priča kovid-religioznih, to zastrašivanje kroz medije mora biti dramatičnije. Pa kada ti u kovid bolnici organiziraju narodnjački dernek bez maski i distance, hitno ti treba grozna tragedija kojom ćeš ovčice potjerati nazad u tor.

Pri tome ćeš manipulirati izričajem kako ne bi bio utuživ pa nećeš napisati da je dijete umrlo OD koronavirusa, ali ćeš ga spomenuti da ostane u podsvijesti kao jedan od mogućih uzroka.

No onda imaš novi problem, onaj koji te prati već mjesecima: u komentarima se javi netko tko je poznavao žrtvu i/ili obitelj te javno napiše da si odurna lažovčina.

Ništa nova…

Moja iskrena sućut obitelji. 🙏
Dnovinarima moje iskreno gađenje. 🤮-Ivan Pokupec ,Profil Fb.

Goran Roić, ravnatelj Klinike, za Jutarnji list kaže da su napravili laboratorijske pretrage koje su bile loše, a nakon što je stigao nalaz da je covid-pozitivan, ustanovili su da je riječ o multisistemskom upalnom sindromu.

– Riječ je o vrlo rijetkoj komplikaciji. Za covid-komplikacije uglavnom se vežu upale pluća, no ovo je imunološka reakcija koja je bila iznimno teška i brzo se razvijala te je unatoč svim naporima dijete preminulo – kaže Roić. U anamnezi dječaka rođenog 2011. godine nisu bile poznate druge bolesti, a prve simptome primijetili su prošle subote.

Što se zapravo dogodilo? Sve manje se može vjerovati doktorima i medijima, zato smo objavili i statuse u interesu javnosti.

Hoće li MUP pozvati ove novinare kao što je pozvao dr. S. Sladoljeva na razgovor zbog navodnog uznemiravanja javnosti?

Iskreno njega je pozvao bezveze…

Hrvatska liječnička komora digla se na noge nakon objave S. Sladoljeva, koja je tek odgovor na pitanje, a ne  na saznanje, a ovdje se radi o svjesnim lažima medija?!

.

Sve ovo ne uznemirava javnost… Nitko priveden u  policiju?

A vrh sante leda je izjava Capakove zamjenice…

DVIJE SMRTI NAKON CIJEPLJENJA U HRVATSKOJ; Capakova zamjenica: ‘Poklopilo se. Smrtni ishodi su očekivani kada se cijepi takva populacija’

‘Smrtni se ishod kod dvoje korisnika poklopio s činjenicom da su prije toga cijepljeni. Smrtni ishodi su očekivani kada se cijepi takva populacija’

Nakon što su u Hrvatskoj poslije cijepljenja protiv koronavirusa zabilježena dva smrtna slučaja, zamjenica ravnatelja HZJZ-a, prim. dr. sc. Ivana Pavić Šimetin izjavila je za HRT kako su smrtni ishodi očekivani kada se cijepi takva populacija te da se smrtni ishod kod dvoje korisnika domova poklopio sa cijepljenjem. -piše Net.hr, te ostali vodeći mediji ekstremne prosoroševske ljevice.

Očekivali su smrtni ishod za cijepljene, znači li to da su nekome s namjerom ugasili život? Ubili ga? Smiju li oni određivati minutu kraći – nečiji život?  Smrt poslije cijepljena stožerašica opravdava sa POKLOPILO SE!

Gdje je Hrvatska liječnička komora? Zašto šuti na ovaj skandal? Što radi MUP?

-[ BEFORE UND AFTER, MOJ FUHRERU ]

Ples prije manje od mjesec dana VS ples danas
iliti
kako je kovidmedijska revolucija počela da jede svoju đecu..

[ BOŽINOVIĆEVA DICA ]

Višemjesečni apeli Prvog Pendreka da ljudi počnu drukati jedni druge su napokon urodili plodom: jedna od sestara u kovid bolnici Dubrava je cinkala kolegice i kolege koji su se razvaljivali uz harmoniku.

Isti oni koji su od vas zahtijevali da za Božić ne posjećujete roditelje, da za Novu ne budete s prijateljima, koji vam ograničavaju vrijeme posjete kod bolesnog djeteta… Da budete “odgovorni”.

U istoj bolnici koja je “prva crta”, najdramatičnije bojište protiv koronavirusa u Hrvatskoj.

U zdravstvu koje ne obavlja masu pregleda ni liječenja, koje tisuće karcinoma, tumora i predinfarktnih stanja nije dijagnosticiralo na vrijeme jer – korona.

I TO IM NIKADA NEMOJTE ZABORAVITI ‼️

No ako ste naivno pomislili da je to najluđe što hrvatsko korona-“zdravstvo” ima za ponuditi, možda trebate posjetiti OB Dubrovnik.

Naime, mediji javljaju da se po njoj sin ravnatelja vozi romobilom, da se s povišenom tjelesnom temperaturom bezbrižno igra po hodnicima…

… a u krugu bolnice se obnavlja – barka.

U istoj onoj bolnici iz koje dolaze dramatični apeli, dok čitavi kolektiv uči koreografiju za “Jerusaleme”:

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/moskar/zabava/video-evo-kako-plesu-u-dubrovackoj-bolnici-1066295

Stožeraske mjere u bolnici: Sin ravnatelja (11) bolnice pod povišenom temperaturom čisti bolnicu, a u dvorištu se obnavlja brodica?! Ministre ostavka?!

– komentar Ivan Pokupec.

 

HOP