Stožeraske mjere u bolnici: Sin ravnatelja (11) bolnice pod povišenom temperaturom čisti bolnicu, a u dvorištu se obnavlja brodica?! Ministre ostavka?!

0
13812

inbound1803320599970031150

Na slici je malodobno dijete na ulazu u dubrovačku bolnicu kako spuštene maske i sa povišenom temperaturom čisti staklo na ulazu u bolnicu. Dobro ste pročitali, dok se pacijenti moraju držati stožeraških mjera ili ne mogu ući u bolnicu, ovaj dječak može sve, pa i sa povišenom temperaturom?! Masku nosi ispod brade.

inbound493155247077458074

Ovo je bilo u prošli  četvrtak, ulaz u bolnicu Dubrovnik kod fizijatrije, kuda zbog korone ulaze svi pacijenti naručeni za preglede. Termokamera je pokazala temperaturu  tijela.

inbound3513928957631396431

Dijete je od ravnatelja bolnice Dubrovnik Marija Bekića staro svega  11 godina, čisti staklo na ulazu sa radnikom iz tehničke službe.
Mladi sin  koji je skoro svakodnevno u OB Dubrovnik od veljače i cijelo vrijeme korone nešto radi u OB Dubrovnik.

-Neki dan je viđen na odjelu najosjetljivijih bolesnika, nije jasno što dijete radi i na taj način ugrožavajući prvenstveno svoje zdravlje, a i može biti mogući prenosnik virusa.-pojadala nam se djelatnica bolnice.

Ako ovo nije dobro pitanje za ostavku ministra i smjenu stožera ne znamo koje bi bilo bolje. Dok stožer uvodi stroge mjere u škole, u bolnicima se događaju ovakvi skandali. Ovo je ravnatelj bez konkurencije

Mislite da je ovo sve iz dubrovačke bolnice? Ma ne, jedan dio je pretvoren u inačicu brodogradilišta u Betini za gajete i pasare.

inbound2845969669465249887

Da ovo je bolnički krug, a u njemu bez stožeraških mjera ekipa obnavlja brodicu. U jeku “korona krize” , kada je cijela država stala , ovdje se radi punom parom.

inbound3467799354595296975

U doba najrigoroznijih mjera zbog korone u OB Dubrovnik radnici iz tehničke službe ne poštujući nikakve epidemiološke mjere zaštite , bez  maski i propisane udaljenosti uređivali su  barku šefa tehničke službe .

Za ravnatelja Bekića ovo je normalna bolnica kao i svaka druga.

A ovo je očito stožeraško novo normalno. Da li je razlog ovakve nediscipline jer je ovaj ravnatelj u HDZ-u? Ravnatelj inače nad nekim djelatnicima provodi rigorozne mjere  prema stožeraški preporukama, ali za neke nema nikakvih mjera. Po uzoru vjerojatno na Capaka koji je rekao da premijer Plenković ne mora u samoizolaciji iako je dirao Đokovića, a Markotićka taj potez Plenkovića podržala?!

Podržavaju li oni i ovakvog ravnatelja u novo normalnoj situaciji?

Danas je bolnicu posjetila i financijska inspekcija, sindikalisti prijavljuju neke navodne nepravilnosti USKOK-u i DORH-u, ali naš Beroš nacionale ima puno povjerenje u rad ovakvog ravnatelja i ovakvog načina rada u bolnici.

HOP