SENZACIONALNO: Djeca u Danskoj više neće biti podvrgnuta Covid “cjepivima”

0
1600
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Novinar Jonathan Bradley je 10. kolovoza 2022. objavio zanimljivu informaciju, senzacionalnu u ovom vremenu tzv. Plandemije.

https://www.westernstandard.news/news/denmark-bans-covid-vaccines-for-children/article_f9f70ba0-18c4-11ed-89cc-3b914fdcb391.html

 

Od 1. srpnja 2022. danska djeca više se ne podvrgavaju medicinskim eksperimentima ubrizgavanjem “cjepiva” protiv covida (Children In Denmark will No Longer be Subjected to Covid “Vaccines”). Danska je započela svoju kampanju masovnog ubrizgavanja covida 27. prosinca 2020. Danska je bila prva zemlja u Europi koja je prestala eksperimentirati s injekcijama AstraZeneca i Johnson & Johnson. Također je bila prva zemlja koja je zaustavila svoj program cijepljenja. Ipak, Danska zdravstvena uprava itekako je vrludala u svojim stavovima i odlukama kako su se stvari na terenu mijenjale. Do 8. listopada 2021. oko 1200 mlađih od 18 godina primilo je cjepivo Moderna – poznato i kao Spikevax – u Danskoj. U listopadu 2021. Danska zdravstvena uprava tvrdila je da će ljudi nakon što se “cijepe” imati “izvrsnu” zaštitu od covida. Međutim, tri mjeseca kasnije, do 25. siječnja 2022., zaštita više nije bila “izvrsna” i kakva god ograničena zaštita koju su injekcije mogle ponuditi, s vremenom se smanjila.

 

Od 25. siječnja, prema časopisu Our World in Data, 81% stanovništva Danske primilo je dvije injekcije, a smrtni slučajevi su u naglom porastu. U 2020., godini pandemije, nije bilo viška umrlih jer je ukupni broj umrlih bio ispod očekivanog u prosječnoj godini.

 

U svibnju 2022. Kristoffer Torbjørn Bæk otkrio je da oni koji su bili “cijepljeni” protiv covida imaju više slučajeva, hospitalizacija i smrtnih slučajeva od onih koji nisu bili, a jesu od početka 2022. do lipnja 2022. Danska zdravstvena uprava uspoređivala je covid sa sezonskom gripom, a od 1. srpnja djeci više neće nuditi “cjepiva” protiv covida. U isto vrijeme, danska zdravstvena uprava savjetovala je da se samo osobama mlađim od 50 godina s “većim rizikom” od ozbiljne bolesti može ponuditi docjepljivanje kada se program cijepljenja nastavi 1. listopada.

 

Provest će se i procjena kako bi se utvrdilo je li sigurno za trudnice da se “cijepe”. „Očekujemo da ćemo ponuditi cijepljenje protiv covida-19 svima koji imaju 50 ili više godina. Osobama mlađim od 50 godina s većim rizikom od ozbiljnog tijeka bolesti uzrokovane covidom-19, na primjer osobama s oslabljenim imunološkim sustavom, može se ponuditi docjepljivanje protiv covida-19 nakon posebne procjene liječnika opće prakse ili bolničkog liječnika. Danska zdravstvena uprava kasnije će procijeniti treba li svim trudnicama ili samo odabranim trudnicama ponuditi cijepljenje nakon posebne medicinske procjene.

 

Danska zdravstvena uprava možda konačno primjenjuje malo zdravog razuma, ali je li premalo prekasno?

HOP