EU želi kontrolirati majčino mlijeko, spermu, ljudske jajne stanice i krv!

0
4959

EUROPSKI SKANDALI

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

EU želi kontrolirati majčino mlijeko, spermu, ljudske jajne stanice i krv

EU parlament

Članica Europskog parlamenta, Christine Anderson, povodom  odluke EU da preuzme i one oblasti politika koje članice nisu prenijele na EU a tiču se reguliranja kontrole nad majčinim miljekom, spermom, ljudskim jajnim stanicama i krvi građana iz država koje su članice EU, objavila je priopćenje za javnost. Kako je riječ o postupku EU koji se može uvrstiti u rubriku „vjerovali ili ne“ prenosimo vam priopćenje u cijelosti.

EU je odgovorna za one oblasti politike koje su joj države članice prenijele ugovorom. Sve druge oblasti politike morale bi ostati u rukama država članica. Ali sada EU želi regulirati majčino mlijeko, spermu, ljudske jajne stanice i krv.

Komisija EU je već objavila prijedlog uredbe o supstancama ljudskog porijekla.

Christine Anderson, glasnogovornica ženske politike AfD-a u Evropskom parlamentu, pojašnjava:

 

„Da to izrazimo u terminima koje tehnokrate EU mogu razumjeti: majčino mlijeko je proizvod koji gotovo isključivo u blizini mjesta proizvodnje konzumira jedno ili najviše dvoje dojenčadi.

Osim ako ne postoji prekogranično tržište za majčino mlijeko, koje EU želi da legalizira.

Međutim ja još ništa nisam primijetila u vezi toga ili zvaničnici EU misle da krijumčarenje majčinog mlijeka stave u red sa krijumčarima benzina, alkohola, duhana i oružja?

 

Ova uredba o majčinom mlijeku primjer je kako se EU miješa u najprivatnije detalje. Ali kada su u pitanju stvarni problemi za koje je odgovorna, onda u potpunosti propada.

Ekonomski pad, pogrešna energetska politika i inflacija eura samo se usputno spominju. Kao iskusna majka i političarka, svesrdno odbijam komisiju EU koja traži prekograničnu razmjenu majčinog mlijeka i ‘provođenje politike omogućene digitalizacijom’ u ovoj oblasti.

 

EU koja teži da stavlja barkodove i QR kodove na sve i svakoga, koja želi sve mjeriti, kontrolirati i patronizirati, zaslužuje otpor svih odgovornih građana.

 

Ja sam se, na primjer, odlučila za slobodu, za demokraciju i za osnovna ljudska prava!”

Pitam se što rade naši EU parlamentarsi, znaju li što o ovome?

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A