R. Mazzoni: World Economic Forum tvrdi da vam neće ostati ništa, ali ćete biti sretni’

0
316

Analiza neovisnog talijanskog  novinara Roberta Mazzonija (www.mazzoninews.com) preuzeta sa portala Money.it, u vezi sa SAD-om,a  koji je nedavno na svojoj web stranici analizirao odnos između takozvanog “velikog resetiranja” i novca, u zapravo određeni projekt kojim su u tijeku za stvaranje centraliziranih i programabilnih digitalnih valuta zaokupljeni vladari svijeta, samo potvrđuje ono što upozoravam godinu dana.

Nije samo gubitak kune kod  nas kao simbola suvereniteta ( mi smo odavno izgubili suverinitet) problem , o čemu danas govori tzv. desnica , već i potpuna kontrola nad zarađenim novcem svakog građana. A to nam slijedi.

Zato je posebno opasno uvođenje Eura. Puno je lakši put kada svaka članica EU ima Euro povući novac i prijeći na digitalnu valutu…To samo govori da stvarni vladari svijeta vuku korak po korak do potpunog ropstva, a čovjek opsjednut svojim životom i trkom da ima što više teško tako nešto spoznaje.

Koliko su opasna zaprašivanja iz zraka, sama  cjepiva, toliko je i digitalna valuta opasno sredstvo porobljavanja.

“Moto Velikog resetiranja koji je predložio World Economic Forum je  krucijalna rečenica – “neće vam ostati ništa, ali ćete biti sretni”.-kaže Mazzoni i nastavlja;

-Jedna od ključnih točaka projekta sastoji se u zapljeni sveg novca u opticaju i njegovoj zamjeni za poseban digitalni novac koji može kontrolirati i programirati izravno vlada tako da se bilo koji izdaci mogu odvijati samo uz pristanak birokratskog sustava.

Referentni model je kineski koji je već testiran u raznim glavnim gradovima Kine i povezan je  sa sustavom društvenog kreditiranja gdje je razina blagostanja pojedinca izravno povezana s njegovom spremnošću da slijedi vladine naredbe i cinkari neposlušne druge građane.

U zapadnom svijetu već je u tijeku nekoliko projekata po kineskom modelu.

Zatim, tu je slučaj Kanade i zamrzavanje računa prosvjednika posljednjih mjeseci, model kojem je suđeno da se reproducira drugdje?”-objašnjava Mazzoni.

Igor Drenjačević

Hop