Quantum oblikoluje, koristi i transformira informacije

0
1428

U  Quantumu je fokus prebacivanja s prikupljanja podataka na to da oni rade puno bolje. To je nova stvarnost podataka koja je beskrajno živa. Masovno raste, široko je rasprostranjen, nestrukturiran i na svakom koraku dobiva na vrijednosti.  Quantum  oblikoluje, koristi i transformira informacije koje su  potrebne . S Quantumom možete obogatiti, orkestrirati, zaštititi i arhivirati svoje video i nestrukturirane podatke, sigurno i u velikim razmjerima – sada i za desetljeća koja dolaze, rekli bi misli i upravlja umjesto vas.

Ne radi se samo o upravljanju podacima. Radi se o tome da možete izvući vrijednost za konkurentsku prednost. Između 80-90% podataka prikupljenih danas je nestrukturirano. U tim video i audio datotekama, fotografijama, snimkama sigurnosnih kamera, podacima senzora, znanstvenim podacima i satelitskim slikama zaključano je mnoštvo informacija koje su ključ za donošenje informiranih odluka. U biti da netko drugi odluči za vas.

Ovo nije nefleksibilno upravljanje podacima po principu “jedna veličina za sve”. To je inovativna tehnologija, od mjesta gdje se podaci bilježe do mjesta gdje se pohranjuju do mjesta gdje se koriste. Od najbržeg datotečnog sustava za video na svijetu do softverskih pretplata prilagođenih OPEX-u i opcija kao usluga, Quantum rješenja podržavaju poslovanje na svakom koraku. Neki bi rekli i kontroliraju.

Novi sustav Quantum bit će u potpunosti implementiran tek nakon neke vrste otkrića o tome odkuda ova tehnologija dolazi, jer nije napravljena od strane čovjeka.

Ako netko kaže da čovječanstvo nije spremno za ovo, ili da se ljudi ne mogu nositi s istinom, vjerojatno rade za mračnu stranu ili jednostavno se..! Ovo je iz War of the Satellites (1958)

(War of the Satellites je američka crno-bijela znanstveno-fantastična filmska drama iz 1958. godine koju je neovisno napravio , producirao i režirao Roger Corman.

Niskobudžetni film brzo je osmišljen, snimljen i objavljen kako bi se iskoristila pomama međunarodnih medija oko lansiranja ruskog satelita Sputnik , prvog u svemiru.

U filmu “nepoznata sila” objavljuje rat Zemlji kada se Ujedinjeni narodi ogluše o njihova upozorenja protiv sastavljanja i lansiranja prvog satelita u svemir.)

I.D. I M.B.