Pupi i srpske stranke su zabrinuti jer su krenula uhićenja srpskih koljača, neki će tražit pomoć srbofila Pernara!

0
5403

Večernji list na naslovnici daje prostor srpskom ekstremistu, koji uhićenja koljača sa Ovčare naziva nacionalnom tragedijom Srba?! Znači li to ako je netko koljač, ali  i Srbin, on to čini u ime zakona? Daje li Večernji list prostora luđaku?

“Nastavi li se ovako, Vukovar će postati grad bez ljudi, a Hrvatska bez Srba! No nije li to mnogima i cilj?”, pita se predsjednik Demokratskog saveza Srba Srđan Milaković.

Zove li ovaj čovjek Srbe na pobunu? Nije bilo dovoljno krvi?

“Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) i Zajedničko vijeće općina (ZVO) izrazili su u četvrtak zabrinutost akcijom policije koja je u četvrtak pokrenula kriminalističko istraživanje nad pet osoba srpske nacionalnosti s područja Vukovara, koji su u četvrtak u ranim jutarnjim satima iz svojih domova odvedeni na obavijesne razgovore.”-iza ove banditske izjave stoji teroristička stranka SDSS i sasvim je logično da je zabrinuta u situaciji kada se uhićuju ljudi koji su ubijali u ime ove terorističke stranke.

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

Mišić Predrag predstavlja ljude koji se gnušaju zločina, ali politički nije zanimljiv hrvatskom političkom ološu okupljenom oko kradezea:

”Što se tiče policijske akcije, ona je zakašnjela. Više od 20 godina spominju se upravo ta imena i sada, nakon prosvjeda u Vukovaru, kada je gradonačelnik Penava izložio upravo sebe, javili su se ‘dušebrižnici’ koji su ih štitili. Upravo ti koji su ih štitili trebali bi odgovarati zajedno s uhićenima.

Ne želim da se moje ime uopće spominje u kontekstu rečenih, kao ni većina srpskog stanovništva, koji su cijelo vrijeme inzistirali da se počinitelji zločina trebaju procesuirati. Pozivam mjerodavne da sankcioniraju Milorada Pupovca, jer, štiteći zločince i iznoseći laži da je ‘cijela srpska zajednica uznemirena ovim uhićenjima’, ponovno stvara tenzije i podjele. Ponavljam, velika većina srpske nacionalne manjine podržava kažnjavanje zločinaca i ne želi na svojim leđima nositi stigmu!. SDSS koristi već isprobanu Miloševićevu metodu velikosrpske politike, upotrebljavajući srpsku nacionalnu manjinu kao živi štit, što su radili i u Lovasu.”

Nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine obratio mi se sin jednog uhićenog (Milan Ivanović zvani Ćićak), pa mi prijeti da će me ponovo prijaviti Andreju Plenkoviću? -piše N. Kajkić i zapravo otkriva da krvoločna ekipa štiti svoje jatake.

pernar

Ono što je sin jednog od zločinaca napisao je još zanimljivije. Tražiti će zaštitu od srbofila Ivana Pernara i ekipe Živog shita, znajući da Pernar druguje sa četnikom Obradovićem.

pernar-i-bosko-obradovic

Hrvatska je očito politički premrežena četništvom od medija do politike…

HOP

VEZANI ČLANAK

Župan hvali suživot sa Srbima, a srpkinja urliče pred predsjednicom da nije Vučiću ni do koljena !