U posjedu smo knjige Srbina Dakića kojom se pobija laž o etničkom čišćenju Srba!

0
7788

“Svojim izjavama,  DSS pokušali su izjednačiti žrtvu i velikosrpskog agresora, pa čak i zamijeniti im uloge u najvećem zločinu počinjenom u Europi nakon Drugog svjetskog rata iako je nedvojbena povijesna činjenica da je Srbija izvršila agresiju na Republiku Hrvatsku”-rekli su iz vukovarskog HDZ-a.

Milakovićevu izjavu iz  profašističkog DSS-a nekdašnjeg SDSS-a o “Oluji” kao etničkom čišćenju pripadnika srpske nacionalne manjine, nisu očekivali u isto  vrijeme kradezeovci kada je u Hrvatsku došao glavni srpski fašist M. Linta iz Beograda i napao Hrvate usred Zagreba da su napali Srbe, JNA i državu.. u domovinskom ratu. Milaković iz srpskog DSS-a nastavio je širiti mržnju u Vukovaru; “od gradonačelnika bi me začudilo samo kada ne bih na putu kući doživio sudbinu vukovarskih Srba 1991. godine koji se sa posla nisu vratili svojim kućama”. I tako optužio Hrvate da će ga zaklati kao što su Srbi klali 1991…

Policija nije reagirala na taj slučaj kao  kad D..Keleminec pali teroristički list Novosti.

Srpska politička banda laže o Hrvatima kao  i 1991. godine. bez posljedica. Uhićuju se Hrvati u Hrvatskoj dok srpska banda laže o etničkom čišćenju i širi četništvo u Zagrebu.

Zašto srpska politička banda ne objasni knjigu četničkog političara iz domovinskog rata magistra Mile Dakića  o pljačkama, ubojstvima, izdaji baš od vodećih ljudi srpske politike. Zašto su preselili 1994. godine u Srbiju, ako  su bili za SAO Krajinu?  Otkuda im tada ogroman novac? Zašto su Arkanovci prebijali pobjegle Srbe 1995. gpdine?

Srbe su natjerali u bijeg banditi koji su klali i pljačkali da bi svjedoke držali lakše pod kontrolom.  Isti slučaj kao i sa Jasenovcem, SPC je izmislila 750000 ubijenih Srba da bi poklali 650000 Hrvata!

Monstruozno!

HOP