Krvotok kriminala u Jugoslaviji i Hrvatskoj-knjiga koja prvi puta spaja neokomunističke vladare

U knjizi determiniramo stvarne vladare Jugoslavije, njihove banke kćeri izvan Jugoslavije, te poveznicu ruskog i američkog kapitala, koji su zapravo franšize iza kojih se skrivaju otimači državne imovine. Otkrivamo i revizorske kuće koje štite samu krađu. Knjiga je pisana vrlo jasno, tako da ne morate biti ekonomski stručnjak za shvaćanje prijevare.
Na vrlo plastičan način prikazujemo korištenje nacionalizama i žrtava Drugog svjetskog rata u korist uvijek iste grupacije vladara.
Knjiga povezuje ukradeni novac iz Jugoslavije, opljačkanu Hrvatsku kroz Domovinski rat, uz objašnjenje na koji su takva sredstva korištena za kupovinu najmoćnijih privrednih subjekata u Hrvatskoj.
U ovoj knjizi se po prvi puta povezuje JNA kadar u srpskim i hrvatskim jedinicama, koji je djelovao u ime interesa istih vladara za vrijeme Domovinskog rata. Knjiga iznosi na svjetlo dana neke potpuno izostavljene činjenice iz ratova u bivšoj Jugoslaviji kao što je slučaj Škabrnja (sa slikama iz arhiva VJ), slučaj Stupni dol, Prijedor, spalionica leševa u Glini…

Iznošenjem stvarnih činjenica i logičkih teza ova knjiga nudi moguća rješenja.
Zanimljiv segment u knjizi je i kulturocid, kojim se upotpunjava etnocid nad hrvatskim narodom.

Donacije za izdavanje knjige Krvotok kriminala u Jugoslaviji i Hrvatskoj možete uplatiti u bilo kojoj financijskoj instituciji koristeći dolje navedene podatke za uplatu.

 

 

Media grupa

Ilica 131, Zagreb
IBAN: HR 1625030071110000410
Sberbank

OiB 31683899372