Mumija vanzemaljca u Gizi

0
2798

mumija-600x473-600x330Egipatski časopis Rose al-Yusuf je u ožujku 2000. godine objavio neobičan članak o vanzemaljcu otkrivenom u Velikoj piramidi u Gizi.

Navodi se da je francuski egiptolog Luj Kaparat 1988. godine istraživao unutrašnjost Velike piramide kada je slučajno naišao na tajnu odaju. Prostorija je bila zapečaćena čim je piramida završena, prije više od 4.500 godina, au njoj se nalazio “kristalni, providni sanduk”.
Kristalni sanduk je služio za održavanje čovjekolikog vanzemaljca ili hibrida čovjeka i izvanzemaljca u životu, pri čemu je Kaparat naveo da se on nalazio u nekom obliku hibernacije. Otkriće do tada nepoznati odaje unutar Velike piramide zvuči intrigantno, ali pronalazak vanzemaljca je još nevjerojatniji.
Daljnjim istraživanjem odaje otkriveni su tragovi o identitetu ovog bića, pošto su arheolozi pronašli drevni svitak papirusa. Prema hijeroglifima na svitku, ovo biće je zapravo vanzemaljski glasnik koji je stigao u drevni Egipat za vrijeme vladavine faraona Keopsa. Njegova misija je bila da najavi dolazak svoje braće, koja su izrazila veliko interesovanje za egipatsku kulturu.
Faraon je posjetitelja tretirao s mnogo poštovanja, pošto je na papirusu pisalo da je Velika piramida zapravo sagrađena za čuvanje kristalne kapsule s čovjekolikim vanzemaljcem. Činjenica da je sustav za održavanje života radio i nakon nekoliko tisuća godina podržava teoriju da su piramide sagrađene uz pomoć vanzemaljske tehnologije, ali i daje kredibilitet teoriji da su piramide u stvari prijemnici energije.

hop.