Prvi objavljujemo: Pernarova Slađa ‘iscigančila’ podršku Šešelja ‘Živom zidu’

0
3190

seseljpistoljVojislav Šešelj sprema se provesti  tjedan dana u srpskom reality showu “Parovi”. Vojo jednostavno je prava zločinačka zvijezda. Nekada crvena zvijezda, danas kokarda. Tražen je više od srpske brlje. Onako krumpirastog nosa, ispucalog o pijančevanja pravi četnički glumac. Koliko je popularan shvaća i nova glasnogovornica  pernarovih Živozidaša.  Brže bolje je pohitala u Beograd, ipak nije krv voda i to zamislite u emisiju sa Vojom četnikom.

Nije bolju glasnogovornicu mogao  Pernar i mali sinek Sinčić angažirati. Prvo je imala turneju sa Pernarom po narodnjačkim klubovima ovo ljeto, gdje narikuša pjeva hitove poput onog ; “uđi mi duboko”, da bi se na kraju uputila u regiju, točnije u glavni grad Srba, Beograd. I naravno sudjelovala u emisiji Ćirilica….

slađana petrušić_1000x0U srpskoj emisiji “ćirilica” od 1.rujna 2015. glavni gost je bio zločinac Vojislav Šešelj, a Slađa Petrušić (Živi zid)  javno ga je  molila da podrži “Živi zid” na slobodnim izborima u Hrvatskoj, što je Šešelj prihvatio, a ona mu je na to s radošću zahvalno pružila svoju ruku, malo je falilo da ga i pred kamerama javno izljubi! Drug četnik Voja i narodnjačka zvijezda za zaglupljivanje masa, srdačno su odlučili pomoći Živom zidu. Koliko je ta stranka nisko pala govori ova gesta.

Slađa je sigurno oduševila ovim potezom majke Vukovara, silovane žene i poglavito roditelje ubijenih hrvatskih vojnika. Jedan potez “hvale” vrijedan, koji će na svoj  idiotski način opravdati glavna medicinska babica -Pernar.sladja_pernar

Sve više ova sekta pretvorena u stranku postaje stranka budalaša, a ovim potezom i potpuno besramnih ljudi. Njima je sve zabava, pa i traženje podrške od Šešelja.”Živi zid” ima podršku od zločinca Šešelja, koju je “iscigančila” Slađa Petrušić ispred “Živog zida” na “ćirilici” Milomira Marića! Jedino nije jasno za čije izbore? Trebamo li možda i blagoslov četničkog vojvode?

Slađa sve više liči na palu sa Marsa, ali taj Mars je Srbija. Narodnjake je uspjela progurati u našoj zemlji, sad da  progura i ove gluposti sa Šešeljom, tko sretniji od biračkog tijela  živozidaša. Prekrasno je  braniteljima u toj stranci gledati Slađu i Šešlja u podršci Živom zidu. Možda bi mogla i voždu Miloševiću odnijeti cvijeće na grob? To bi sigurno Pernara razveselilo.

Igor Drenjančević

hop