GUVERNER VUJČIĆ VUČE OREŠKOVIĆA ZA NOS UZ POMOĆ MEDIJA, KAPITAL KONTROLIRA ‘UDBAŠKA’ MAFIJA

0
2589

Naši mediji sa pljeskom su ispratili novog mandatara i našeg guvernera, koji ništa ne vidi, ništa ne čuje i ništa ne zna u našem financijskom krugu u svezi kontakata sa austrijskim bankarima. Nedavno su ilegalne RBA kreditne zadruge doslovno pokrale građane, dok guvernera HNB-e uopće nije dirala ta  činjenica, da iste nemaju uvjete za rad u Hrvatskoj, niti odobrenje nadležnih institucija. Ilegalni upad na naše tržište novca kraj ovakvog guvernera i državnog odvjetnika je moguć. Moguće je isto i da FINA tim prevarantima isplaćuje ovrhe u Austriju. Naše nadležne financijske institucije na takav kriminal ne reagiraju, već drže lojtre ili pomažu u kriminalu.

Guverner Vujčić je uz medijsku pompu odveo novog premijera na krivu adresu u Austriju, kako bi sa Unicredit  grupom pokrenuo razgovore premijer, kao i sa ostalim bankama, koje kontroliraju dug naše zemlje. Mediji su taj čin dočekali sa pljeskom,a kada naši mediji hvale Oreškovića, tu nešto gadno smrdi. Smrdi, smrdi, užasno smrdi. Što se spektakularno dogodilo u Kitzbühelu? Baš ništa, osim laži naših medija. Što znači da su vodeće institucije dobro primile Oreškovića ? Ništa, pa neće mu oprostiti dug! 

dokaz
dokaz da je i 1986 AG WIENA bila dio priče oko ZG banke
2015-12-21 09.17.59, ag wien
AG wiena vlasnik Zagrebačke banke

Unicredit nije vlasnik našeg duga, već bankari sa područja ex Jugoslavije. Ekskluzivno HOP portal prvi pokazuje dokumente iz kojih se vidi vlasništvo nad Zagrebačkom bankom, a većinsko ima AG Wien, te je Unicredit samo franšiza i maska. Prema glasniku Zagrebačke banke iz 1987. godine jasno se vidi da je Zagrebačka banka ulagala u AG Wien svoj novac, u ovom slučaju 80 milijuna šilinga je poduplano. Danas je ta banka 84 % vlasnik Zagrebačke banke, što je tragikomično, jer banka kćer je kupila banku majku. Iz toge izvire priča o kapitalu sumnjivog porijekla. Uz to je  jasna slika tko je zapravo vlasnik Zagrebačke banke, bankarsko-udbaška elita ex Jugoslavije. Što znači u biti da je ta ekipa prvo isisala sav naš novac, a poslije ga posuđivala nama. Od njih Orešković treba tražiti povrat novaca.

Orešković da bi stabilizirao Hrvatsku treba preispitati odgovornost Vujičića, pronaći naš ukradeni novac, a pravi put vodi do Ag Wiena banke. Za takav posao treba imati petlje i odigrati igru Putina kod nas, Putin je svoje oligarhe ogulio i otkrio, nakon što su ovi sve pokrali kraj pijanog Jeljcina. Kod nas je bankarsko udbaška elita trijezna sve pokrala i iznijela kapital u banke kćeri. Uspije li Orešković pronaći taj novac, riješiti će karcinom, a ako nastavi obilaziti bankare i zaduživati se, Milanović će imati svog nasljednika, što bi ovakvi mediji željeli. Sam Milanović je podigao kod druge takve udbaške banke LHB, kredit i time pokazao da je dio istog tima.

Oreškoviće je pred vratim raja ili pakla, zavisno od odlučnosti, novac mu je pred nosom, lopovi su kraj njega blizu, treba samo dobro matematički posložiti račun. Zanimljivo da na 4. mjestu vlasništva banke AG Wiena je Franjo Luković, nekadašnji direktor Zagrebačke banke.

Igor Drenjančević

HOP PORTAL