PUPOVAC ZA SAMU NOVU GODINU DOBIO 392 000 KUNA, DOK SE VLADA NIJE KOMPLETIRALA!

0
2786

pupi ugovorMirela Stanić-Popović ispred Državnog ureda i SNS-a Milodraga  Pupovca, a na uštrb državnog proračuna,  sklopili   su ugovor 30.12.2015, dok se vlada još nije kompletirala. Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje dodijelio je 392 000 kuna za plaće, troškove putovanja, administrativne i verifikacijske troškove za  8 kordinatora SNS-u u okviru stambenog zbrinjavanja srpske zajednice.

Sam posao je sumnjiv jer je dogovoren dva dana prije Nove godine, kada bi bio toliko bitan, dogovoren bi  bio znatno ranije, a nije jasno zašto isti nije mogao pričekati novu vlast.

Pretpostavlja se da nikada ne bi bio odobren u tim okvirima. 8 kordinatora sa srpske strane su nužnost na samu Novu godinu  ili dobra izlika za velika sredstva? Njih 8 kordinatora koštaju državu u tri mjeseca 392000 kuna. Iako je posao oko obnove i stambenog zbrinjavanja i do tada sasvim dobro funcionirao, 8 kordinatora ulaze kao nužnost baš na novogodišnje praznike i u prosjeku preko 6000 eura za svoj rad u tri mjeseca svaki pojedinačno.

HOP portal