Šešelj- Kolindi: Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirano mogu izdahniti!

0
1708

vojisllav šešeljHaški optuženik i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oglasio se putem Twittera i odgovorio na zahtjev novoizabrane predsjednice upućen Ban Ki-moonu

Драга моја Колинда, ја сигурно нећу умрети док тебе сексуално потпуно не задовољим. Звекнућу те стотињак пута, па онда релаксирано могу издахнити.

(Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umrijeti dok tebe seksualno potpuno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirano mogu izdahniti.)

U skladu dobrosusjedskih odnosa Haag je iz zatvora pustio zlotvora Šešelja. On je to jedva dočekao da napravi u “regionu” kaos. Zadnja glupost je šovinizam protiv naše nove predsjednice. Nezapamćen skandal krenuo je iz izopačene Srbije. prvo su našli nekog Srbina za seksualnu aferu sa predsjednicom, da bi to začinio Šešelj svojim bogatim rječnikom budale. Kao u filmu “Ljubavi Štefice Cvek”, čini se  da i ovaj Srbin jako puno priča, a na kraju ćorak. U Srbiji.

Srbija je očito postala država luđaka, koji ne mogu Hrvatsku podnijeti. I to više ne skrivaju. Sve što misli hrvatski treba se poniziti. Sada se jasno vidi koliko je Josipović bio najgluplji potez naše politike ikada. Svojim prosrpskim djelovanjem uz pomoć svjetskih hoštaplera ponizio je Hrvatsku, tako da svaki zlotvor ima pravo pljuvati po instituciji predsjednika, ali ako to čini obični građanin, takvo što je kažnjivo.

hop-portal.com