Vesna Pusić bi na inauguraciju pozvala Šešelja?!

0
1159

pusić i vučićVesna Pusić je na velikim mukama. Kolinda Grabar Kitarović danas postaje predsjednica Hrvatske. Kako saznajemo sdepeovska perjanica, haenesovog porijekla , neće doći na inauguraciju nove predsjednice. Razlozi jasni, nije pobijedio Ivo Josipović. I žaljenje je ogromno. Beogradski zet, koji je i dvije sestre udao za srpske oficire nije uspio. Žale svi u srpskoj vlasti, žali Šešelj, mentor srpske vlasti, žale posrbice u nas.  Žali i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić. Kako i ne bi, možda se više neće moći voziti do Ankare za 20000 dolara i tako pljačkati narod koji mrzi. I to frustrira, jer u predsjednika Josipovića to je bilo normalno. Umjesto da promoviramo zemlju, mi dopuštamo takvu pljačku građana, koji taj novac zarade u godinu dana.

Milanović, Leko i Pusić u ovih petnaest dana objašnjavali su činjenicu neprimjerenosti izbora Kolinde za predsjednicu. Razlozi su jednostavni; nije Hrvate proglasila slučajnim narodom, kao naš premijer, a Šešelj u Srbiji za Hrvate kaže da su katolički Srbi.Ove dvije tezu su vrlo slične i nitko nije za to odgovarao, pa prema tome Kolinda smeta, jer je vratila lopticu kako Srbi konačno trebaju postati politički Hrvati. Pusićka poput Save Štrbca Tuđmana smatra zločincem srpskog naroda, a Kolinda Tuđmana smatra ocem domovine…

Propali svećenik Leko je na čelu  saborske većine koja izglasava  zakone, kako izbaciti ljude iz domova, smanjuju prava branitelja, uvode u državi stečaj, stečaj nad pokradenim narodom i on kao takav govori da je Kolinda neprimjeren izbor. Kad saberete retoriku manijaka Šešelja i Pusićke, čudi li se više itko zašto ju Šešelj voli? pušič

SDP-a je stranaka dugoprstića i posrbica, sa ogromnim brojem Srba na vlasti, tako je beogradski zet Josipović bio njihov pulen, pun isto tako srpskih savjetnika. Zašto toliko Srba savjetnika i Srba ministara? Možda su Hrvati jedan glup i nesposoban narod, a Srbi toliko pametni da su dugoprstići okruženi njima? I sad bi to Kolinda demantirala? Užas za Pusićku.

Ipak je i njima nova predsjednica ugodila, doći će Vučić, ratni zločinac i velikosrbin, tako će sve posrbice biti sretne.  Moći će na leskovački roštilj sa  ratnim zločincem, kojeg je prepun ovaj grad. To bi bilo po njihovom primjereno. Po nama niti je mjesto Vučiću na inauguraciji, niti Pusićki mjesto vanjskih poslova..

Igor Drenjančević

hop-portal.com