Skandal: Ostojićeva milicija kao u doba inforbiroa prema nasilnicima, a žrtva ispašta

0
959

prasciNaša kolegica koja je htjela biti anonimna, doživljava pakao u centru grada. Kupila je nedavno auto, koji još nije uspjela otplatiti, ali je uspjela autom sebi život uništiti. Kao svaki stanar zgrade ušla je automobilom u dvorište. Stanarima se to nije svidjelo, iako zgrada uopće nema raspored parking mjesta. Stanarka iz prvog ulaza, koja nema vozilo počela je urlati da je to njeno mjesto za parkiranje.  Bal luđaka nastavio je njen prijatelj, koji pak uopće ne stanuje na toj adresi, ali si daje za pravo fizički nasrtati na našu novinarku, prijetiti njoj pred djetetom da će ju likvidirati, jer je na toj poziciji ostavila vozilo. Naša novinarka je pozvala policiju, sve ispričala našim vrlim policajcima, čak je i preplašeno dijete sve potvrdilo, ali to nije bilo dovoljno da se išta poduzme protiv izgrednika , koji nisu bili u pravu, a kamoli u skladu sa zakonom. Policija nije neke svjedoke uopće ispitala, cijeli predmet nije proslijeđen državnom odvjetništvu,a epilog je došao ovih dana. Nasilnici koji su prijetili ubojstvom su najvjerojatnije oštetili vozilo i napravili štetu od 1000 eura.

Policija se izvlačila da nema sa čime snimiti štetu, nemaju foto aparat, tražili su od oštećene da to napravi umjesto njih. Da rezimiramo; imamo policiju koja prijetnje ubojstvom smatra zaje…cijom, iako nas je predsjednik udruge za ljudska prava upozorio kako prijetnje pred maloljetnom osobom trenutno znači pritvaranje nasilnika. Policajac J. Š. je čak sebi dozvolio toliku svinjariju, pa je nasrnuo seksualno na  oštećenu, a umjesto rješavanja problema, kao pravi Sexy Motherfucker, šalje sms poruke žrtvi; “radiš li ili đabalebariš?”... ta predivna rečenica bi trebala značiti da žrtva je sad sigurna od kriminala…Na kraju kad su manijaci oštetili  žrtvino vozilo, policija je ustanovila da sa time nema ništa, a isto tako da nije uobičajno slikanje od strane policije takve štete. Taj cirkus je napravila 1. policijska postaja u Zagrebu.

Za to vrijeme karlovačka policija pomno prati profil policajke Ana Marie Braim , koja je došla u nemilost kolega radeći na jednom slučaju, te je postala i malo luda i malo nikakva majka, po klasičnim metodama inforbirovske milicije. I tako su policajci prateći njen fb profil i njene objave našli ugrozu države ili njenog života, te je zovu na razgovor. Njihov rad u vezi nje i njeno zdravstveno stanje prema  policiji nema veze sa njima. Zapravo vrše jasan pritisak i glume tzv. brigu oko njenog slučaja.  Policija je očito više na fb nego u stvarnom životu, jer naša novinarka  može čekati i neko prebijanje na ulici uz toliko nezaiteresirane policajce.

Naravno da ne privode policajci karlovčana Sinčića koji organizira krađu struje, nezakonito prikopčavanje vode, poziva ljude da provaljuju u stanove, jer to nije ugroza države, malo bi muljao sa računima i slično.malverzacije Za dvije osobe iz Karlovca različita policija djeluje.kriminal

Ako treba naša policija banči uz cajke, ali rijetko imamo od njih neke koristi …znači kriminalci slobodno prijetite ubojstvom, razbijajte vozila, policija nema love za foto aparat da to snimi ili će neki od nadobudnih objasniti da to nije u njihovoj nadležnosti. Uglavnom takvi su odgovori kada postoji osobita sumnja na vezu nasilnika i policije.

hop-portal.com