Puljanka okrunjena za Kraljicu jadrana 2015.!

0
1138

.07 Damir Paparić uručuje LentuNa glamuroznom izboru KRALJICA JADRANA 2015. održanom u Petak  14-08-2015. na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar na otoku Rabu, za novu Kraljicu Jadrana okrunjena je ENA DELLABERNARDINA iz Pule.

Prvom princezom proglašena je Nina Jelenković iz Rijeke, a drugom princezom proglašena je Katarina Muše iz Splita.

Sluzbeni fotografi su Ninu Jelenković izabrali za Kraljicu Fotogeničnosti, a kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

Na opće oduševljenje izbor su vodile i učinile ga nezaboravnim Matea Vukmirović i Maja Curavić, a za glazbeni dio programa bili su zaduženi zvijezde večeri Tara i Alen Bičević, kao i plesna skupina Megablast.

Djevojke su se žiriju predstavile u kupaćim kostimima „Rivage Line“  u kojima prevladavaju žive, razigrane  boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica  „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća  „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžirala je „Cvjetarna Lavanda“. Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinulo se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“, a za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja.

.01Kraljica Jadrana 2015 Ena Dellabernardina iz PuleZa vrhunski vinski uzitak pobrinula se poznata vinarija „Iločki Podrumi“.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Osim pokroviteljskih nagrada djevojke su osvojile i poklon bonove DEA centra u iznosima:

Kraljica Jadrana  10 000 kuna

Prva Princeza   5 000 kuna

Druga Princeza   2 500 kuna

Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016.

Direkcija izbora Kraljice 2015.