IZBORNA PRIJEVARA I JAKO DOBAR PROLAZ KARAMARKA UZ NEZAPAMĆEN MEDIJSKI INŽINJERING

0
959

KARAMARKOParlamentarni izbori u nas pokazali su ozbiljne propuste koji postavljaju ozbiljne prepreke demokraciji. Sloboda svega i svačega tako je uništila društvo, da smo došli do posljednje faze. Ili promjene ili potpuni krah.

Krenimo od medija. Mediji divljački napadaju Tomislava Karamarka. Oni su u rukama lijeve komunističke kaste, povezane sa svjetskom masonerijom. I što nam oni projektiraju? Pobjedu MOST-a, iako je ta opcija dobila svega 19 mandata. Zašto ? Milanović je gubitnik i izokretanjem činjenica on opet postaje bitan. U odnosu na prošle izbore on ima 22 mandata manje. Karamarko  petnaestak više. I tu se krije prva prevara, jer Karamarka crveni mediji smatraju gubitnikom.

Druga i znatno veća prevara dogodila se na samim izborima. Sat prije kraja zadnjih promjena, HDZ-a je imala 8 mandata više, što je uvijek značilo najmanje toliku razliku ili još veće povećanje. Dogodilo se potpuno suprotno, to je očit dokaz muljanja sa glasovima.

Treća greška je bio nadzor izbora, na mnogim mjestima HDZ nije imala svog kontrolora izbora, a GONG nije htio preuzeti odgovornost za vjerodostojnost, što se dogodilo prvi puta. U principu očajno loš nadzor je doveo u situaciju da neki prevaranti u izbornim povjerenstvima bacaju kutije u kontejnere umjesto u službena vozila.

300000 viška glasčkih listića kao priča se nameće, a silne pritužbe po veleposlanstvima daju naslutit kako niti dijaspora nije uspjela glasati bez birokratskih zavrzlama. Ogroman broj nevažećih listića isto stvara veliku sumnju.

Peta činjenica je isto bitna, iako je HDZ-a u dijaspori odnijela pobjedu, glasovalo je svega 25000 ljudi od 400 000. Mnogi su se žalili na rad diplomatska predstavništva kao leglo komunističke kuge, koje namjerno opstruira glasovanje. Ipak nama se čini da je smanjenim brojem glasača diplomacija  htjela dokazati kako su 3 glasa sasvim dovoljna za 400 000 birača. Što bi se dogodilo da su izašli u broju od 200 000, a dobili svega 3 zastupnika? Velika graja, jer čak 8 zastupnika imaju manjine. I odlučuju o vladi i vlasti. Na taj je način dijaspora je katastrofalno malo izašla na izbore.

Šesta prevara je opet medijska. 59 mandata HDZ mediji ne priznaju, već i to razvodnjavaju i govore kako je HDZ dobio 56 mandata plus tri dijasposre, iako je sve to jedan broj, dok SDP pribrajaju odmah IDS iako nisu dio koalicije, pa i manjince. Znači lažiraju činjenice. U slučaju da nešto pođe krivo, crveni angažiraju Margetića da urla pred vratima HDZ-e, kako bi ometao pregovore sa MOST-om. 

Sedma činjenica je indikator biračke prevare. HDZ je na svim lokalnim izborima potukao SDP, ali je na nacionalnoj razini izjednačen, baš kao u anketama, koje su uglavnom lažirane. Sve ankete i pred lokalne izbore su nudile izjednačenost.

I osma manipulacija je  MOST. Prije 3 mjeseca je osnovan, u svim anketama je već bio na trećem mjestu, što govori o namještenosti anketa, jer po njima to znači da čim se osnovao, odmah je vrijedio više od mnogih. Taj obrazac se dogodio i u Portugalu i još nekim zemljama.

MOST kao stranka od njih 19  ima samo jednog člana-Petrova, ostali nisu članovi MOST-a, iako ih mediji trpaju u taj koš.

Ako tome dodamo dogovor Prgometa i Milanovića tijekom kampanje da se MOST gura u vodeće medije, sve postaje jasno. Svima treba biti jasno da televizija prati samo one koje odredi Radman, u ovom slučaju MOST.

U tom kaosu Karamarko je dobro i prošao. Razlog je jasan, HDZ nema niti blizu novaca kao SDP, što se primijetilo u očajnom PR, dok su sdepeovci plaćali američkog propagandista 100 000 eura mjesečno. Uz sve medije pod kontrolom. ipak Milanović nije uspio. 

HOP