MILANOVIĆ U SVOJOJ VLADI JE IMAO ČETNIČKU TAJNICU, A HDZ PROGLAŠAVA NACISTIČKIM POKRETOM

0
1125

milanče ustašaAnaliziramo za vas zašto je Milanović bio bezobrazan kod predsjednice i dan kasnije. Milanović očito gubi tlo pod nogama i ne uspijeva obrlatiti Most i time gubi mogućnost prikrivanja svih svojih propusta u vlasti. 4-5 mandata koji mu fale nalaze se u mostu. Bez njih on ne može posložiti vladu nesposobnjakovića i gulikoža.

Petrina urla pred medijima protiv Hdz-a, a Milanović pokušava potkupiti sabornike, jer misli da su svi isti kao Prgomet i prve dve pratilje.

Kada nije uspio u tom planu, crveni pokvarenjak je iscenirao sukob sa predsjednicom i na taj način prikazao situaciju pod kontrolom, a domoljubnu koaliciju praktički optužio da izmišlja sukob kod predsjednice. Radi se očito o neurotičnom pokvarenjaku,  koji neće se libiti i opasnijim sredstvima manipulacije, kojima očito nisu vični Hrg, Karamarko i poglavito Tepeš, koji pred prvom damom kao mumizirani su gledali predstavu leta iznad kukavičjeg gnijezda.

Dana kasnije neurotični Milanović je održao konferenciju za umobolnicu, te je svima nagovijestio urbi et orbi, kako je glasanje za Hdz, glas nacistima, glas ustašama, glas šovinistima. Tko govori slično Milanoviću o Hdz-u? Vulin, zločinac Vučić, kriminalac Dačić i zločinac Nikolić. Znači li to da i MOST je nacistička stranka jer ulazi u koalciju sa HDZ-om?

Iako ne vidjesmo niti jednog ustašu u saboru, ali smo svi vidjeli veliko U, prepuno udbaša u Saboru. Očevi najbližih suradnika Milanovića bili su ubojice Hrvata, a neki u njegovoj vladi bili su u četničkim odorama ili u tajništvu. Kao i zločinac Tito, tako i učenik Milanović voli zločinački režim komunista, a zločine prikriva optužbama stranke koja nema i u od ustaštva. Potpuna ista retorika Petrine i Milanovića govori o istoj propagandi crvenih.

HOP PORTAL