ĐOKOVIĆ BRANI ŠEŠELJA KAO I SVAKI ´SRBIN´ KOJI JE VELIKOSRBIN

0
1640

Iako se nalazi na sasvim drugom kontinentu, Novak Đoković je pozdravio hašku oslobađajuću presudu predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, barem sudeći po pojedinim bošnjačkim medijima.

đoka“Konačno je pobedila pravda. Politika me ne zanima i ne želim davati nikakve podrške ali pravno gledano drago mi je da je Šešelj pobedio u svojoj borbi. Sa druge strane sada niko neće moći da upire prstom u nas i da govori kako smo zločinci, jer nas je oslobodio krivice isti Hag koji je to uradio i sa drugim državama na Balkanu.”

Da je Đoković omiljen i među političarima, dokazao je i predsjednik Dodik koji je, nakon što mu je javljeno da je Nole stigao u Palatu Republike Srpske, nije ni odgovorio na pitanje postavljeno na zajedničkoj press konferenciji sa Tadićem. Đoković je primio te godine priznanje genocidne tvorevine RS.

Proteklih godina su nagradu “Ličnost godine” u RS dobile osobe iz različitih područja, kao i predsjednik Hrvatske Ivo Josipović.

Naš dopisnik iz Beograda Dragan Ilić je još u veljači ove godine za HOP portal iznio o Đokovićevom porijeklu slijedeće podatke: “Novakova majka Dijana je kćer Zdenka i Elizabete Žagar rodom iz Vinkovaca. Oni su se dalekih pedesetih iz Vinkovaca kao obitelj časnika JNA službom doselili u Beograd, gdje je i 1964. rođena Novakova majka Dijana. S druge strane, djed Novaka Đokovića s očeve strane je isto bio vojno lice, Crnogorac s Kosova, ali korijenom iz Crne Gore, točnije okolice Nikšića. Obje obitelji časnika Titove JNA su se desetljećima deklarirali kao Jugoslaveni, ali i na njihovom primjeru je bit jugoslavizacije postala očitim predvorjem ogoljene srbizacije duha kad su počeli srpski osvajački ratovi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.”

Nole je ipak, kao i svaki unovačeni ´Srbin´ (bez obzira na nacionalno porijeklo) – velikosrbin.

Vezani članci:

http://hop-portal.com/2016/02/dokovic-unovacen-od-strane-horde-zvezdinih-delija-dembelija-sa-cetnicke-tribine-navijackog-sjevera/

HOP portal