Kačunko prozvao Košića:’Crotitanik ubrzano tone’

0
1767
DUHOVNI “LEX(AURIN) KOŠIĆ” – ‘LIJEK ZA SMIRENJE ŽIVACA’
pobožno-naivnog naroda opterećena “crvenim demonima” prošlosti.Heureka! Hvala Bogu – konačno smo i to dočekali: pronađen je dosad najtraženiji lijek, a nije protiv RAKA, nego protiv ‘crvenog MRAKA’! Lijek dolazi iz sisačkog “laboratorija”, a odkriven je na Veliku Gospu (premda je pronađen već prije) i već danima reklamiraju ga svi mediji! Preporučujem svima: “Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika” – ali učinite to u ispovjedaonici…!
NAPOMENA: Žao mi je što ovo nisam mogao prešutjeti, ali je još žalostnije što duhovni pastiri daju ljudima savjete na području za koje nisu kompetentni (još neki biskupi su na isti dan jednako pogriješili). U slučaju odnosa Crkve i globalne političke obmane, kao i u svim slučajevima kada misleći ljudi ne smiju šutjeti nego moraju reći istinu, postoje (samo) tri kategorije šutljivaca: 1. kukavice, 2. neznalice, 3. izdajice. A kad je riječ o “predizbornim izjavama” nekih naših duhovnih auktoriteta i ostalih (katoličkih) intelektualaca – “u ovom strašnom času”, u trenutku kada narodna lađa Crotitanik ubrzano tone zbog velikih demografskih “rupa” kroz koje prodire voda kulture smrti! – protrnem od mogućnosti da u bliskoj budućnosti jednom netko donese prosudbu kako su mnogi bili opterećeni ideološkim PTSP-om (pastirska teško složena psiha)… Bože, čuvaj Hrvatsku, smiluj se našemu narodu! Marijo, Odvjetnice naša, moli za nas!

“Tek se očekuje onaj pravi muslimanski prodor u Europu. Dok imamo “naše” političare, sve isto koje boje, vrata Naše Lijepe su im otvorena. Čemu onda izbori. Da je stvar tako planirana vidi se iz činjenice da je Merkelica sazvala vodeće menadžere njemačkih oligarhijskih korporacija da moraju zapošljavati takozvane izbjeglice koji će stizati masovno.” A Hrvati&hrvatići se svađaju oko političke namještene utakmice… Bedaki!”

Anđelko Kaćunko- fb profil