MAĐARSKI REFERENDUM U REŽIJI RUSKE DIPLOMACIJE RUŠI EU

0
1566

Referendum u Mađarskoj prvi je korak do raspada Unije. Dobro planiran u ruskoj kuhinji i totalno nespremnoj i nesposobnoj američkoj diplomaciji koja čita poteze diplomatske Rusije korak kasnije, on dovodi do novih odnosa u EU. Srećom izlaznošću nije uspio, iako je većina glasala za njega.

Prvi korak ruske diplomacije je u potpunosti uspio preko engleskog političara Nigel Faragea, koji je pokrenuo lavinu pokreta u medijima protiv EU i u tome u potpunosti uspio. On i gradonačelnik Londona nakon pobjede pokreta Brexit, pokreta protiv Unije, očekivano su trebali preuzeti vlasti, dva vodeća “brexitaša”, ali dogodilo nešto sasvim suprotno, brexitaši su redom dali ostavke i priznali kako su pogriješili. To su naravno učinili u stilu zapadnoeuropske prakse, kako ne bi izbila afera na vidjelo i umiješanost ruske politike, kojoj je bio cilj maknuti sa scene najopasnijeg diplomatskog predstavnika u EU, te tako podijeliti utjecaj u EU između Njemačke i Rusije, što i nije posebno teško, jer je Merkel stari DDR-ov kadar, odan Rusiji.

Američkoj politici se očito treba dogoditi Pearl Harbor da bi konačno shvatila kako je drug Putin pred njihovim vratima. Buđenje se možda i prekasno događa izborom slovenskog zeta Donalda Trumpa, kojeg podržava baš Nigel Farage, uključen u njegovu kampanju. Da rezimiramo, Farage je upropastio britanski referendum i sada “pomaže” Trumpu pri izboru za predsjednika SAD-a. I Trump obožava i hvali Putina. Gore za SAD od Pearl Harbora.

orbanVeza Putina i Orbana je jasna. Orban je predstavljen kod nas kao desničar, a zapravo se radi o stranci socijalista preobučenih u desničare. Upravo slična situacija kao i sa našim HDZ-om prepunim komunista, udbaša i privrednika vezanih za Ruse (Gregorić, Stern, Valentić). Orban je prije minhenskog sastanka odletio kod Putina na dogovore, Merkel prima izbjeglice kao sumanuta cijelo vrijeme, iako drugi dijelovi EU imaju kapacitete, ali su odbili suradnju oko izbjeglica. Tako stvara otpor njemačkog naroda i mržnju prema SAD-u, kojeg se optužuje za rat u Siriji, dok ruski zrakoplovi  ruše gradove, ubijaju civile i guraju izbjeglice u EU.

Sirija je danas postala uporište utjecaja Moskve u regiji. U godinu dana ruske vojne intervencije u Siriji, više od 9300 osoba, među kojima 3800 civila, ubijeno je u udarima ruskog zrakoplovstva. Među ostalim žrtvama je 2746 boraca Islamske države i 2814 pripadnika različitih pobunjeničkih i islamističkih skupina -piše Večernji list.

Koliko je jak utjecaj ruske propagande govori razgovor ruskog veleposlanika Azimova na HRT-u u emisiji Romana Bolkovića. Nimalo slučajno peglanje ruskih laži pred referendum u Mađarskoj, napravljeno je sa novom zvijezdom HRT-a, kako bi jedna emisija bez ijednog pravog pitanja Ruse prikazala kao prijatelje, a mađarski referendum pretvorila u nešto normalno.

Orban se silno bori protiv izbjeglica i njihov dolazak u Mađarsku, brani nacionalne interese, a opet zna kako baš zahvaljujući bestijalnosti rata u Siriji, koji evidentno predvodi Rusija, oni stižu u EU. Vrlo pokvareno, kao što je bilo i peglanja ruskih želja u Hrvatskoj kroz emisiju Romana Bolkovića. Zaboravio je Bolković pitati Azimova o ugovoru Kozaka i krajišnika za vrijeme rata u Hrvatskoj o preseljenju istih Kozaka u “krajinu” da bi branili srpski narod, ruske časnike UN za vrijeme rata u Hrvatskoj, na srpskom platnom spisku, podršku u UN, prijavu veleposlanstva Rusije UN i svim diplomatskim predstavništvima u EU prije godinu dana u svezi “jačanja fašizma u Hrvatskoj” i ono najvažnije, zašto se skriva u Rusiji zadnji ravnatelj DUUDI-ja,  nakon enormne pljačke državne imovine za vrijeme Milanovićeve vlade.

O prodaji naftnih polja u Siriji i Rusiji od strane INA-e Rusima za kikiriki – niti jedna riječ. Radi li se tu o rusko-hrvatskoj mafiji, koja sustavno pljačka Hrvatsku i nudi se kao rješenje?

kozacikozaci1

DOLAZAK KOZAKA U KRAJINU-DOKUMENTI

lazarevic-dok11lazarevic-dok10

Plaćanje ruskih oficira UN-a, svjedočenje srpskog špijuna Lazarevića

Hrvatska je u izuzetno lošoj situaciji. 350 000 ljudi napravila robljem ovršenih, 500 000 nezaposlenih, pokradene su banke i privreda te je ruska oligarhija za vrlo mali novac pokupovala banke te s turskim i njemačkim kapitalom ovladala tržištem. Vojska je uništavana Mesićevom odlukom 2000. godine umirovljenjem najboljih generala s ratnim iskustvom, a policija je u to vrijeme preko Račana i Mesića izbacila 2000 u ratu stasalih policajaca i zaposlila srpske teroriste u policiji. Ministar obrane Radoš iz HNS-a, Mesićeve stranke, izdao je državne tajne i proglasio naše službenike SOA-e sluganima američke politike i javno obznanio da Hrvatska prisluškuje srpsku vladu, iako je baš SAD dala najmodernije prislušne uređaje za prisluškivanje Miloševića (doslovno se znalo kada je na toaletu), pomogla u Oluji, zajedničkim snagama je bombardiran Beograd (određivanjem ciljeva) i uspostavila je mir na Kosovu. lucicPričom Dejana Lučića, proruskog špijuna o iluminatima i njegovom mediju u Hrvatskoj, Dnevnom, Emilu Čiću, koji ne skriva da je proruski nastrojen, progurala se priča o Putinu kršćaninu i Amerikancima bezbožnicima... Kršćanin Putin je ubijao kršćane Ukrajince, pa se već iz toga jasno prepoznaje laž. 

U eri muslimanskog terorizma i velikosrpske klaonice, Hrvatska kreće prema Rusiji, najvećem suradniku Srbije.

U BiH se kuha već godinama. Razlog je potpuno neadekvatno izjašnjavanje dijela muslimana. U Austro-Ugarskoj, nakon 500 godina turskog pakla, taj narod se zvao turskim ili poturicama. Tito, kako bi se umilio muslimanskom življu, izmislio je muslimansku naciju, a komunisti iz redova muslimana su stvorili još jedno lažno ime – Bošnjak, tvrdeći kako su oni tu od pamtivijeka, iako se zna da su njihovi korijeni velikim djelom hrvatski, što je na našem portalu briljantno objasnio Dragan Ilić. Pavelić im se dodvoravao kao cvijeću Hrvatstva, iako su nastali baš odvajanjem od svoje biti, kako bi očuvali svoju sigurnost. Danas o njima itekako ovisi da li će velikosrpski i ruski projekt uspjeti. Njihovo bezglavo vezivanje za arapske zemlje i muđahedine koštat će cijelu regiju. Jer nova i obezglavljena nacija, najgora je situacija za regiju. Njihovi izdajnički političari koji se sve više okreću u svojim lažima i zanemaruju ogroman doprinos HV-e u spasu BIH, biti će s vremenom utopljeni u još jednoj prijevari o njihovom porijeklu, činjenici gdje pripadaju i tko su im stvarni suradnici.

Hrvati i muslimani u BiH prodani su za još jedan pokušaj velikosrpskog projekta i posvađani u vrlo odsutnom trenutku mira u regiji. Zato je i mađarski referendum još jedan korak prema destibilizaciji ova dva naroda i sada već otvorenoj podršci Mađarske Vučićevoj Srbiji, što smo vidjeli kroz pritisak Hrvatske tijekom otvaranja srpskih pregovora s EU. Rusija je pred vratima… U prijevodu – Vučić trlja ruke…

Igor Drenjančević