GUBITAK PRIVILEGIJA: RADNIČKA FRONTA, ZAMJENSKI POKRET ‘ZIDAŠA’ POZIVA NA USTANAK I PROGON USTAŠA!

0
3164

Neokomunistička vrhuška neradnika i lopina koja je sustavno pljačkala Hrvatsku čitavih 70 godina, došla je u krizu. Sve manje se ima za pljačkati, pa se neokomunistička lijeva nesposobna elita podijelila na udbašku desnicu predvođena s jednim dijelom HDZ-a i projugoslavensku, koju predvodi SDP. Lažljivi komunisti su godinama u polupismenim medijima objašnjavali kako su oni stvorili sve vodeće tvrtke u Hrvatskoj, na što bi svaki pismeni građanin trebao samo provjeriti datum osnutka Badela, Kraša, Gavrilovića i ostalih najjačih tvrtki, pa će odmah shvatiti da su upravo ovi (neo)komunistički lažljivci uspjeli sve tvrtke pokrasti i uništiti.

rf-demokratski-socijalizam1SDP-ova omladina predvođena tragikomičnim bezveznjakom Ivanom Pernarom, Ivanom Viliborom batatom i Vladimirom kleptomankom doživjela je svoj kraj vrlo brzo, zbog žurbe da falsificira sve – od svojih skupština, pa do povijesti države. Kada su doživjeli prvi krah na izborima, neokomunističke elite su brže-bolje izmislile pokrete otpora kao Slobodnu Hrvatsku, a u pozadini je sve to pratila intelektualna elita lopova, nesposobnjakovića i povijesnih falsifikatora pod palicom nekakvog bezveznog docenta Kapovića, čovjeka kojeg bi u Poljskoj već odavno strpali ili u ludnicu ili u zatvor, dok ga ovdje medijska i neokomunistička bagra gura u prvi plan svoje tzv. idiotske revolucije. Ta bi nam revolucija donijela tipove poput Milanovića koji revolucionarno lete državnim helikopterima i avionima na seks, dolaze u podne na posao u Vladu i redovito pljuju po narodu kojeg nazivaju slučajnim, dok mu otimaju novac, kuće, automobile i razaraju obitelji preko svojih socijalnih službi.

kapovic-gelo-birac-radnickafronta-anitabukljas625Najnovija vijest o toj bagri neradnika, lopova i niškoristi koja siše državni proračun i od građana radi budale, je da će se oni obračunati s ustaštvom u Hrvatskoj, pobiti ustaše i dignuti narod na svoj ustanak lijenčina, niškoristi i povijesnih falsifikatora. Jedan od njihovih neokomunističkih bezveznjaka je i “umjetnički” luftbremzer Frljić kojeg Hasanbegović nije imao muda poslužiti kaznenim prijavama za vrijeđanje vjere i nacionalnosti, pa su to učinili Europljani Poljaci kod kojih takva bagra leži po zatvorima, a ne režira za državni novac idiotske i vulgarne predstave. Frljić već godinama zlostavlja hrvatski narod, došavši iz svojih bosanskih gudura, kao što je došao i veliki politički ideolog Markovina, nekada davno Goldstein, novinar Malić, Jergović i njima slični. Pobrojani likovi imaju ekskluzivno pravo prekrajati hrvatsku povijest, a glume gospodu s Oxforda i Cambridgea. Nije ni čudo da takvi priželjkuju izlazak Hrvatske iz Unije kako bi neometano muzli hrvatski proračun. Još kada ovima dodamo bankomat-čarobnjaka Pupovca, koji je stručnjak za nacionalne manjine, apartmane, vile i kuće po Europskoj uniji – broj spasioca povećava se toliko, da Hrvati zaista mogu pomisliti da su izabrani narod. Oni svi zajedno sa svojim silnim pokretima, udrugama, civilnim društvom i manjinskim pokretima vrlo su uspješno ispraznili državni proračun i pri tom mirno gledaju kako država pljačka 350.000 ovršenih, FINA vršlja po privatnim računima i još su uspjeli stvarne aktiviste staviti na marginu, kako bi stvorili vlastiti novi revolucionarno-lopovski i falsifikatorski socijalizam.

Zanimljivo je da su svi Hrvati istjerani njihovom nekulturnom revolucijom korejskog tipa, otišli upravo u “truli” kapitalizam na zapad; u kapitalizam Njemačke, Irske, SAD-a, Kanade, gdje se redovito isplaćuju plaće i vrednuje rad. Ove nabrojene niškoristi ne mogu otići u “truli” kapitalizam jer bi završili kao što je prošao neokomunistički bezveznjak i kulturni radnik Rijeke Frljić u Austriji i Poljskoj – popljuvan, izvrijeđan i zatrpan kaznenim prijavama.

SVI OVI POKRETI SU STVORENI ZA OČUVANJE PRIVILEGIJA I NOVCA KOMUNISTA I NEOKOMUNISTA.

HOP portal

slovo urednika