EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO RAZLOG MISTERIOZNOG NESTANKA SABORSKIH ZASTUPNIKA IZ SABORNICE

0
4434

Saborska dvorana je svakim danom sve praznija. Ovog puta sabornici imaju jako dobar razlog izbjegavanja svog radnog mjesta. Razlog je Pernar. Kod sabornika raste trend kupovina čepića za uši te su okolne trgovinice uvrstile te čepiće u svoj asortiman jer idu kao “alva”. Ako Pernar nastavi zlostavljati Sabor svojim glupostima, cijena čepića će toliko porasti da se proizvođači nadaju velikom skoku svojih dionica.

Prvi dan je još i mogao biti zanimljiv onima koji nisu imali prilike upoznati Pernara, ali sada, kako doznajemo, saborski zastupnici izbjegavaju sjednice i traže način kako ne slušati govore Pere falsifikatora, koji se razbacuje po Saboru svojim genijalnim zaključcima, na koje svršavaju novinari Dnevnog. Kako i ne bi kada je vlasnik Dnevnog žiovozidaškim falsifikatorima iznajmljivao svoje prostorije? Moralist Pernar u svojim živozidaško-cirkusantskim poslanicama nikako ne spominje vlasnika Dnevnog, najvećeg poreznog dužnika u Hrvatskoj, nego radije govori o već odavno prozvanim vladarima Hrvatske kao što je na primjer Hanžeković.

Jedino suvislo i logčno što je Pernar dosada izvalio je da on nema ništa protiv SDP-a i HDZ-a. Kako bi i imao nešto protiv njih – kada su ga oni i stvorili? Da mu HDZ nije donio glasove od predsjedničkog kandidata Rudea, Sinčić tada ne bi imao dovoljno potpisa za kandidaturu. A o ljubavi Pernara i crvene guje ne treba puno govoriti… Pernar se malo zaigrao veličajući Tita i njegovu pljačku stoljeća, previdio njegovo ubijanje Hrvata, pa sad na Pernarovom zidu možemo vidjeti najnovije budalaštine jedine kretenske opcije, naime da je Pernar novi Radić, a u svjetskim okvirima se Pernar uspoređuje s Kennedyjem. Prema njegovim izvorima pod*ebavanja javnosti, sprema se atentat na njegovu osobu jer je otkrio izvor tople vode u Saboru i saborski wc, na kojem je u čučnju došao do kapitalnih spoznaja da Hrvatskom vladaju Luković i Hanžeković, ali – naš Pero falsifikator zna da ne smije spomenuti Franju Gregurića, Budimira Lončara i Stipu Mesića, jer bi spominjanjem tih imena izgubio puno više, kao i u slučaju poltrona Michaela Ljubasa.

pernar-kao-tito

Živoshitaški bradati Stjepan šatro Radić neće biti ubijen zbog priča o Hanžekoviću jer to svaka budala zna već dobrih 10 godina, ali bi mogao dobiti batine od nekog ovršenog i deložiranog kojemu je nabio ogromne troškove zbog ometanja ovrhe i prevario ga da će mu on sve to podmiriti kada uđe u Sabor. Falsifikatorska poštenjačina Pero još uvijek mirno laprda svoje gluposti po Saboru, koje prenosi kriminalac i utajivač poreza Matija Babić, jedino nije jasno kako Hrvoje Runtić, nekadašnje javno kreštalo živozidaških prevaranata, na sve to šuti dok mu Pero pošteni falsifikator dreči na uho sa svojim moralnim poslanicama za budale i živozidaše. Možda bi hrabri Hrvojček zvani “Hrc” mogao opi*diti koju šamarčinu ovom balavanderu koji je krivotvorio i njegov potpis, budući da se, dok je još bio u živozidaškim redovima, redovito prijetio dijeljenjem šamarčina kritičarima Živog zida, svima po redu šakom i kapom. Ali, čini se da se u tom Živom zidu više ne zna tko je koga falsificirao i zašto. Pero krivotvoritelj se uspoređuje s JFK i Stjepanom Radićem, vjerojatno pretpostavljajući da su i oni sve krivotvorili jer se jedino tako ulazi u hrvatski Sabor.

HOP