KOMEDIJA: PERNARUŠKA OPTUŽIO SAD-e ZA PUČKE KUHINJE U HRVATSKOJ, A PORTAL DNEVNO DA SU OTROVALI TUĐMANA

0
2294
kasapic-merkel
JEDNA OD NAJVEĆIH LAŽI ZRINKE KASAPIĆ I DNEVNO.HR

Pernaruška je dobio nedavno batine pred pučkom kuhinjom snimajući ljude koji teško žive. Za batine i pučke kuhinje je optužio Amerikance, dok se motiviran glađu siromaha prežderavao picom.pernar-nakon-pucke-kuhinje-u-pizzeriji

Portal Dnevno iznio je još pernarovskih sranja kroz pero dežurne vračare Zrinke Kasapić, koja još uvijek skriva svoj lik i djelo iza slova K. Ona je optužila Amerikance da su otrovali Tuđmana na dan godišnjice njegove smrti. Kako kažu njena složna braća, kasapi li ga kasapi Kasapićka…i drži stranu Pernaru, kako i ne bi kad je svojevremeno “živishit” od vlasnika Dnevnog iznajmio prostor i po onoj šibicarskoj odmah postao i “ideološki opredeljen.”

Znači amerikanci su pomagali našoj vojsci u strateškim potezima i obuci kadra u domovinskom ratu, jer su htjeli poslije toga otrovati predsjednika Tuđmana. Bombardirali su Beograd kako bi vjerojatno masonerija napravila više masonskih simbola po gradu.

Dok na drugoj strani ruski oficiri u UN snagama na našem terenu zaduženi su bili za odavanje svih naših planova Srbima na području Banovine na početku Oluje, neki su čak bili i na platnom spisku Srbije, prema vračari i medicinskom lažljivcu Pernaru  time su spašavali Hrvate. Poziv Srba u Krajinu ruskim Kozacima da nasele krajeve koje su genecidom očistili od Hrvata, isto je bilo “prohrvatsko delovanje” srpske i ruske politike.

Inače Dnevno ima svoje podružnice  gebelsovkih portala u Srbiji i BiH, kao i jugosrpska N1 televizija.

kozacikozaci1kozaci2KOZACI

Dokumentacija o ruskim kozacima od srpskih izvora.

Američka politika sve više uviđa kako doznajemo da su podmetnuti portali sa kojih se skidaju vijesti iz Hrvatske, njih 37, od čega čak 25 ortodoksno komunistički, na kojima se propagira rusko-srpsko bratstvo i optužuje SAD-e za pljačku Hrvatske, iako je Hrvatska preplavljena ruskim kapitalom, koji jeftino kupuje opljačkanu zemlju.

lazareviclazarevic-2

Svjedočenje srpskog špijuna Lazarevića u Haagu 1999. godine u svezi izdaje hrvatskih planova srpskoj strani od strane ruskih časnika.

mihael-ljubas

Veliki spašavatelj  Hrvata je najveći porezni dužnik u zemlji…kako je moguće da uz tako veliku štetu još uvijek normalno radi? Domoljub je odgovor.

 

HOP