Pernara građanin pred stanom nazvao četnikom, policija spasila Pernara ‘batina’

0
14647

Tijekom subote dogodio se incident ispred stana poznatog neradnika, falsifikatora i saborskog cirkusanta Ivana Pernara u zagrebačkom naselju Prečko, gdje ovaj klaun živi. Stan mu je inače kupio tatica, kao što i priliči. Ipak se radi o najvećem političkom prevarantu u političkoj povijesti Hrvatske.

pupi mačoPernarizam je očito dugoročna bolest Hrvata, koju je još opisivao A.B.Šimić, kad su došle na red jude i štrikovi u pjesmama.

Čini se da je i jedan hrabri građanin to zaključio i nazvao ovog srpskog klauna Četnikom na ulici. I odmah je na mjesto događaja ili kako bi Pernar rekao lice mjesta došla “naša” policija štititi neradnika i falsifikatora, umjesto da ga konačno uhiti za sva kaznena djela koja je počinio.

Sjetimo se živošitaškog kadra; koliko je često posjećivao beogradsku kasabu, sudjelovali su zidaški prevaranti u emisijama sa Savom Štrbcem, dverima i sličnim četničkim ološem, pa se čovjek pita što je to građanin Zagreba loše rekao?! Ovaj puta Pernar se izvukao bez batina. Događaj se dogodio u ulici M. Tripala pred kafićem Bordo. 

bordoIšao je sa nekom svojom ekipom Pernar  ulicom, došao je lik dosta zamaskiran do njega i vikao mu da je četnik i izdajnik ,krenuo je za Pernarom i ekipom bez straha i vikao na Pernara- rekao nam je svjedok događaja.

Inače najdraži političar Ivana Pernara od milja nazvanog Jovana je Milorad Pupovac, čovjek koji je zatajio smrt pakračkog doktora Šretera, zaklanog od četničkog noža, te se Pupovac njegovom smrću okoristio u razmjeni za Srbe.

HOP