Švedska pretrpila teroristički napad, najmanje tri mrtva

0
1315

Prvo izvješće: Tri osobe su poginule kada je kamion naletio njih u Stockholmu, Švedska. Dok švedska policija trenutno istražuje incident, rekli su da se čini kako je to teroristički napad.
Prema  svjedočenju očevidaca, kamion  je udario u trgovini na jednoj od glavnih shopping ulica u gradu. Jedan očevidac rekao je lokalnim novinama da su „stotine ljudi su panično trčale štiteći  svoje živote.”
Drugi očevidac, Dimitris opisao je zastrašujuće trenutke incidenta: „Ja sam šetao u glavnoj ulici, kada je veliki kamion  došao niotkuda. Nisam mogao vidjeti da li ga netko vozi, ali  je sigurno bio izvan kontrole. Vidio sam najmanje dvije osobe  pregažene. Pobjego sam što sam brže mogao.

Stalni teroristički napadi u EU očito trebaju homogenizirati stanovništvo unije protiv emigranata, dok Sirija i Rusija provode svoju politiku na terenu. S druge strane SAD-e optužuju  Rusko-Sirijske snage zbog kemijskog napada prije par dana i pomaganje hezbollahu pri ograniziranju napada protiv Izraela. Ako dodamo prosvjede u Rusiji, može se reći da su Amerikanci i Rusi u stalnom pomicanju svojih figura kako bi očuvali prednost.

HOP