Vrdoljakov šef HEP-a i dalje vedri i oblači, postavio je nove direktore odjela

0
5760
Objavljujemo informacije o novim imenovanjima na radnim mjestima s posebnim ovlastima u HEP-u d.d. i društvima HEP grupe koja nastupaju 19. travnja 2017. godine.

Marin Leko imenovan je direktorom Sektora za ljudske potencijale u Hrvatskoj elektroprivredi d.d.

Ivica Žigić, direktor Sektora za korporativne komunikacije obavljat će i poslove direktora Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju u Hrvatskoj elektroprivredi d.d.Dinko Salopek imenovan je direktorom društva HEP-Upravljanje imovinom d.o.o.

Irena Ratković Malbaša imenovana je direktoricom društva Program Sava d.o.o., a Ivana Ivanković bit će pomoćnica direktorice društva Program Sava d.o.o.

-Jednostavno,meni je neshvatljivo da znaš kako ćeš uskoro biti smijenjen ( trebalo je to biti davno ),smijenjuješ ,mijenjaš organizaciju-spajaš sektore itd. ,i time šalješ poruku : Nitko mi ne može ništa,imam podršku  ,i do zadnjeg dana ću se tako ponašati, to je naša stvarnost, jer dominira bahatost, arogancija, a tako je to bilo uvijek u HEP-u, međutim tamo ima izuzetno kvalitetnih i poštenih domoljuba koji se ne žele zamjeriti i zato šute,a ništa bolji nisu niti  SINDIKATI ,njihove vođe, koji imaju odlične plaće i ne rade ništa. Pericu Jukić pretprošli četvrtak je trebalo smijeniti i pisalo se u Jutarnjem i  Večernjem listu o njegovoj smjeni, iako sve stoji na stolu kod Plenkovića smjene nema, možda sutra na zatvorenom dijelu sjednice Vlade dogodi se ta toliko željena smjena.

Dolaskom novog predsjednika Uprave,vjerovatno će se dogoditi nove kadrovske promjene,naime ove koje  je postavio sada Jukić ,dobili su menadžerske ugovore,plaće su im povećane,a imaju najbolji kolektivni ugovor kada je u pitanju zaštita prava radnika.

Vrdoljak ga je postavio (Jukića),otprije se poznaju ,sjećam se slučaja PLOMIN – B , naime od tada su se sprijateljili i ovo sve ide u prilog Vrdoljaku zbog javne nabave ,jer je ostalo sve isto ,i sve se radi po starom uhodanom obrascu. -rekao je za naš portal stari znalac HEP-ovih kadrovskih smicalica.

HOP