U Vrginmost dolazi srpski ‘folk band iz RS’, obožavatelji Karadžića i Mladića da ‘malo’ raspire velikosrpstvo pred izbore

0
15287

Slavsko polje poznato je s kraja 2. svjetskog rata, kada su partizani poubijali žene,djecu, civile i vojsku NDH u šumi blizu mjesta. Lokacija koju je naš portal otkrio, lokacija uskotračne željeznice i većeg tunela. O tome su mještani sela šutjeli preko 65 godina. Nije ih smetao ovaj strašan zločin. Prema našem svjedoku, u toj grobnici je oko tisuću osoba. Zatrpanih u tunel, sličnog završetka kao i u Hudoj jami. Iskopavanja još nisu pokrenuta, politička volja ne postoji.

https://www.hop.com.hr/2016/10/15/ekskluzivno-1200-ljudi-partizani-su-ubili-1945-godine-u-slavskom-polju-pod-zapovjednistvom-krajacica-i-boljkovca/

Za vrijeme domovinskog rata, to je selo bilo veliko četničko uporište u koje je redovito dolazio tadašnji terorstički zapovjednik Pavo Dugošija, otac današnjeg krim policajca ( vjerovali ili ne) iz Vrginmosta. Dolazile su druge veće glavešine, a zadnjih godina kraj policije u Vrgimnostu prolaze emisari Biroa Krajine iz Beograda, poslušnici terorista Linte i Štrbca, kako bi pobunili lokalne velikosrpske primitivce.

U principu da nismo pokrenuli mnoge akcije protiv njih u našem mediju i danas bi tlačili poštene policajce ove postaje, sjetimo se samo kako je pročetnička elita iz Srbije i četničko glasilo Banija.rs huškalo na pobunu i zaštitu nasilnika, silovatelja i progonitelja lokalne policajke M. Busića i blatilo lokalnu policajku. Našom akcijom spriječen je progon djelatnice policije i otkriven karakter počinitelja.

U Slavskom polju lokalni četnici željeli su iseliti obitelj Dragić, samo zato jer je u tome braku Hrvatica. Niti u tom slučaju nije policija pravovremeno reagirala.

Otkrili smo nasilnika i nekadašnjeg srpskog teroristu Vučetića u napadu na kćer obitelji Dragić, čini se da isto nije bilo dovoljno lokalnoj policiji da uvede red. A kada smo lokalnog radnika na crno i bivšeg srpskog teroristu Vučetića pronašli s slikom svoga sina na facebook profilu noseći pušku na ramenu, s jedva 4-5 godina, policiji i odvjetništvu je zamislite smetalo što smo tu sliku objavili zatamljenu. Pa kome ovdje služi policija i odvjetništvo? Nije se pitala policija pred čijom je vikendicom snimljena snimka 2014. godine? Nije ih zanimao vlasnik vikendice? Kako je dijete došlo do oružja i zašto je otac djeteta Vučetić držao sliku od 2014. godine do 2017. godine na svom profilu? Tko je ugrozio prava djeteta? Nije se nitko pitao što je Vučetić radio kod famoznog Joze? Pa radio je čovjek na crno, što već godinama radi kraj lokalne policije i načelnika Jovičića. Ponekad i za njega sama. Pa se bratja ujedinila i okrenula pilu naopako, jer svakog velikosrbina treba zaštiti, zaposliti u policiji i dati mu državni stan, držeći se one stare “ne pada jabuka daleko od stabla”. 

Kako ne bilo dosadno u Vrginmostu i Slavskom polju 29.4. 2017 dolazi Goci bend iz Republike Srpske, poznat po podržavanju Karadžića i Mladića, da malo raspiri velikosrpstvo pred izbore, kako bi Milorad Pupovac, neprikosnoveni vladar Hrvatske i vrginmoske smrdije dobio što više glasova. Sve se to događa pred nosom policije i odvjetništva, koji se trude po Hrvatskoj zabranjivati Marka Perkovića, dok ovakve srpske babe narikače nesmiljeno urlaju u zemlji velikosrpskih heroja, ujedinjenih s našim bezveznjacima uz pomoć novog pročetničkog političara SDSS-a Mile Vučinića…

HOP