Ministrice nekulture Obuljan jesi li ti normalna, zašto daješ naš novac da nas Frljić po Europi i Hrvatskoj sramoti?

0
3559

Stvarno bi se na ovu ministricu Obuljenku moglo primijeniti soroševsko pravilo kako uništiti kulturu, obitelj i tradiciju.hasanbegovic-obuljen

I dok naša nekultura je trebala dvadeset godina kako bi se dogovorila s mozgom oko postavljanja Meštrovićeva dijela Ruđera Boškovića u Milanu, kada treba popišati crkvu Sv. Marka, tada Labrović dobiva love koliko želi ili se oduzme kazalištu u Osijeku stotine tisuća kuna da bi neki partizanski trećerazredni komesar Frljić dobio lovu za javno sramoćenje poljskog Pape ili obitelji po svijetu, poglavito u Poljskoj.

Osim što taj poremećeni lik izaziva skandale ništa drugo pametno nema za ponuditi kao i njegov kolega komesar mržnje Labrović. Ovoj dvojici teških idiota naša ministrica kulture daje novac, baš kao što Plenković daje Todoriću, ali svi složno pljuju ovaj narod i pišaju kroz Labrovićev penis po nama, naravno za naš novac. Ova jezivo zbunjena babetina je sjedila u HAVC-u kada su partizanski umjetnici, krezubi, snimali lažne filmove o ubojstvima u Dvoru. Za nagradu je pozvana u vladu. Pa se čovjek pita jel vam svima soroševština popila mozak?

Naši, a zapravo njihovi mediji, meanshit mediji prenose vijesti kako desnica u Poljskoj prosvjeduje protiv komesara Frljića. Ajde više ne serite, prosvjeduju svi normalni, koje njegovi nastupi sablažnjavaju. Prijavljuju ga kazneno vodeći političari Poljske, kojima se riga na ta popišana sranja, a koja plaća Obuljanica našim novcima. Svo troje zreli su za Vrapče, a ne za vlast ili kulturu. Pametan potez u Splitu, zabranjena predstava tih sranja, nek otvore Obuljenica, Frljić i Labrović kulturni odjel u Vrapću.

HOP