PUPOVAC PREŠUTIO MASOVNU GROBNICU ROMA IZ 1991. GODINE (ZVJERSTVA ČETNIŠTVA) DOK OPLAKUJE ROMSKE ŽRTVE U JASENOVCU!

0
5421

Skup u Jasenovcu se sve više pretvara u svakogodišnje ritualno žalovanje velikosrba nad vlastitom propašću umjesto istinske komemoracije žrtvama nacionalsocijalizma. Ovu lažljivu povorku i skup uvijek intonira Pupovac i Zoran Pusić, a ovoga puta je na toj komemoraciji čitao pjesme poznati zapišač hrvatskog grba Labrović okupljenim stoljetnim zombijima davno pokojnog zločinca Tita koji se skrivaju pod nazivom antifašisti uz blagoslov raznih mitropolita i vladika u Hrvatskoj ilegalne Srpske pravoslavne crkve koja na hrvatskom tlu, optužujući Hrvate za genocid nad Srbima, Židovima i Romima, pjeva svoje svetosavske pjesme okupljenim ožalošćenima, čije redove kao uvijek upotpunjavaju i predstavnici SDP-a. To sve se događa dok se još uvijek traže i identificiraju posmrtni ostaci posljednjeg stravičnog velikosrpskog i četničkog pokolja i genocida nad hrvatskim narodom iz vremena nedavnog Domovinskog rata. Ovdje zaista vrijedi ponoviti rečenicu koju je davno napisao glavni urednik HOP portala u jednom svojem tekstu: izdaja je zlo koja izjeda srž naroda i ubija još jednom ubijene žrtve. Zamislimo se dobro nad tom rečenicom.

Zombiji komunizma i velikosrpstva su i ove godine u Jasenovcu obmanuli svoje goste, strane veleposlanike, raznim velikosrpskim pričama o navodnom hrvatskom genocidu nad drugim narodima. Međutim, nema izgovora za neznanje, jer ti visoki strani dužnosnici ipak ničim ne mogu opravdati svoju nazočnost na skupu na kojem se pričaju priče velikosrpskih krivotvoritelja povijesti, budući da je čitav svijet davno saznao koja je to zemlja u II svjetskom ratu javno objavila svoj status “judenfrei”. To je bila upravo Srbija, zemlja koja je tada Hitleru ponosno dala do znanja kako se riješila svih Židova! O mnogim srpskim popovima koljačima koji su blagoslivljali srpsku vojsku u tuđim zemljama i u nedavnom osvajačkom velikosrpskom ratu protiv BiH i Hrvatske smo već pisali, o nekakoničnosti SPC-a također, o tome kako je na kraju II svjetskog rata Tito dao ubiti svo svećenstvo zakonite Hrvatske pravoslavne crkve također. O srpskoj mržnji prema blaženom Alojziju Stepincu, hrvatskom kardinalu u tadašnjoj NDH, koji je spasio nebrojene živote sviju, a naročito Srba na prostoru Hrvatske za vrijeme II svjetskog rata, nije potrebno duljiti, o tome svi već sve znamo. Upravo ta slijepa mržnja pravoslavnih popova SPC-a je odgovorna za odugovlačenje papine odluke o proglašenju Stepinca svetim. Država Hrvatska svejedno sve gore nabrojene čimbenike i raspršivače novih velikosrpskih namjera po Hrvatskoj ne samo tolerira, već i velikodušno financira, kako bi i dalje iznosili poluistine, kompletne laži i iznutra razjedali sve što se u zemlji Hrvatskoj naziva hrvatskim.

Kao samo jedan tragičan detalj u nizu, ponavljamo činjenicu koju svi Pupovčevi velikosrbi uporno prešućuju. Nije samo za vrijeme II svjetskog rata u Srbiji izvršen genocid nad nesrbima (a među njima i Romima), nego je to učinjeno i izvan Srbije u Hrvatskoj i BiH, od strane velikosrba i četnika, i to samo prije četvrt stoljeća – u zadnjem Domovinskom ratu, u onom u kojemu je ponovno počinjen srpski genocid nad muslimanima i Hrvatima, kao i nad svim nesrbima.

Pitam se je li Pupovac izvijestio svoje jučerašnje uzvanike u Jasenovcu o četničkom pokolju nad romskom obitelji počinjenom 30. rujna 1991. godine, o masovnoj grobnici koja se nalazi u općini Okučani? O masovnoj grobnici u kojoj leže ubijeni Romi od strane četnika, a koju hrvatska vlast predvođena lažljivim likovima kao Pupovcem još uvijek, niti nakon 26 godina nije proglasila masovnom grobnicom?!

https://www.hop.com.hr/2016/12/22/srpsko-sudstvo-oslobodilo-ubojice-sedmogodisnjeg-djeteta-za-vrijeme-dom-rata/

O tom stravičnom pokolju, u kojemu je najmlađa žrtva imala samo 7 godina, smo pisali prije točno 6 mjeseci. Pupovčeve Novosti naravno nisu prenijele tu vijest. Jer da jesu, sumnjam da bi veleposlanica SAD-a Juliet Valls Noyes pristala doći na komemoraciju u Jasenovcu koju predvodi lažljivi Pupovac. Niti jedan veliki medij nije prenio tu našu vijest, kao ni mnoštvo drugih otkrića koje je ekskluzivno objavio HOP portal. Što je sa stotinama jama u koje su bačeni Hrvati od strane partizana, što je sa 1200 hrvatskih civila koje je Titova partizanska bagra pobila i bacila u nekadašnji željeznički tunel u šumi blizu Slavskog polja pored Vrginmosta (nekada Gvozd)?! Pupovče i “pravednička” antifašistička lažljiva svito, što je s tim nevinim žrtvama pobijenim 1945. godine od strane partizana?! Jesu li oni zaslužili biti ubijeni samo zato što nisu bili pristalice komunizma i partizanije, jesu li zato ti nedužni seljani Hrvati ubijeni? Nazivaš li i te nedužne žrtve srpsko-partizanskog genocida nad Hrvatima – fašistima?!

https://www.hop.com.hr/2016/10/15/ekskluzivno-1200-ljudi-partizani-su-ubili-1945-godine-u-slavskom-polju-pod-zapovjednistvom-krajacica-i-boljkovca/

Dokle ide pomor nesrba i negiranje povijesnih činjenica svjedoči i skrivanje stravičnog pokolja i najvećeg genocida nad hrvatskim (i ostalim nesrpskim) narodom na Bleiburgu, za koji je Vesna Pusić (sestra ovog tugaljivog i lažljivog lika Zorana Pusića s komemoracije u Jasenovcu) rekla da su svi zaslužili biti ubijeni jer je među njima sigurno bilo i krivih?! I to bez suda i suđenja??? Zašto je Bleiburg toliko bitan? Pa zato jer je svaka, ali baš svaka hrvatska obitelj izgubila tamo jednog ili više svojih članova! Može li vaša “antifašistička teorija” koja postoji samo u bivšim komunističkim zemljama kako bi opravdala komunističke pokolje i proganjanja, opravdati i ove zločine? Ili su te žrtve nebitne i zanemarive zbog pokušaja ostvarenja davno propale komunističke ili pak velikosrpske ideologije? Koliko dugo će hrvatski narod još biti taocem davno krepanog zločinca Tita i njegovih zombijevskih sljedbenika koje na životu drži samo još iskonska mržnja prema svemu hrvatskome?

Ingrid Runtić

HOP