Srednjoškolci uče o mastrubiranju beba u dobi od tri godine!

0
2654

Najveća diskriminacija koja se dozvoljava u ovoj državi je diskriminacija ljubavi prema čovjeku. Ona je ugašena, da bi se norme lošeg ponašanja dovele do savršenstva. Kad društvo izgubi čovjeka, izgubilo je bit. Sve vrijednosti su postale nebitne. Vraćanje dignitetu života podrazumijeva postojanje istine. Danas je istina, kako nema istine. Za njom se traga. Trag uvijek vodi do znanja.

Jedna učiteljica objašnjavala je na roditeljskom spolnost djece u srednjoj školi, kao da su roditelji retardirani. I objašnjava učiteljica u “primjenjenoj” kako djeca od tri godine već mastrubiraju i o tome učenici raspravljaju u školi. To je taj jokićevski odgoj koji nam kuca na vrata, ako je to napredan odgoj sretan sam što sam zaostao u tim pogledima i nisam napredan. Otrov se sije, a učitelji umjesto suprostavljanja otrovu čuvaju svoja radna mjesta. Novac je važniji od struke. Nekada su ti profesori punili glave učenika s lažima o Titu, sada prodaju priču o globalizmu, jedan otrov zamijenili su drugim.

Osnova svog zla u državi kreće od obitelji, podržavanjem zla i sebičnosti; oca, matere, djece je podržavanje zla oko sebe, ako na bazi krvi nekom opraštaš, a na bazi moralnosti drugima spočitavaš, ti si rob zla. Ono će tebe kad tad ubiti. Iskriviti i otrovati tijelo, deformirati lice, poružniti osobnost i izvana i iznutra. Jer istini tijelo ne daje značaj, deformacija istine je stvorila deformaciju vlastitog tijela, božja riječ  prestaje egzistirati. Takve deformacije u obitelji nastale su na osnovi nedostatka ljubavi i solidarnosti među ljudima.
U našoj zemlji stvorili smo ljude koji mrzi ovu zemlju i lažne domoljube. U bit laž,koju branimo i zato ljudi iseljavaju. Ostat će na kraju mrzitelji i lažni domoljubi koji će se međusobno poklati, jer vise neće biti naivnih, koje su zajedno pljačkali.

Na društvenim mrežama sve vrvi od proroka, sve vrvi od Isusovih učenika, u politici svi se kunu u križ, Isusa, a meni se čini kako je najbolje maknuti se od takvih, jer će sve nas razapeti na križ.

“Facebook borci” bruje danima kako je MOST udbaška stranka, srećom imamo SDP i HDZ koji će nas spasiti od tih udbaša, oni srećom nemaju ništa kompromitirajućeg u svojim redovima, pošteno su gradili ovu državu, dok se nije pojavila ekipa “udbaša iz MOST-a” i da nije njih bilo; mi bismo sigurno bili raj na zemlji, dobro malo puno opljačkani, ali svoji na svojem, s praznom hrvatskom lisnicom u rukama… bitno je svakako da je lisnica hrvatska, tako se širi domoljublje…

Najveći problem našeg društva su navijači. Oni na izborima ne glasuju već navijaju, puno puta da uopće ne znaju ništa o svom kandidatu. I tako je 27 godina. Jedni navijaju za “domoljube” i gledaju kako ovi kradu, drugi navijaju za Tita i gledaju svoje kako kradu. Uglavnom drže lopovske ljestve i svi govore o domoljublju.

Navijali su nekada za Kosor sad ju pljuju, navijali su za Sanadera sad ga pljuju, navijali su i za Plenkovića i sad ga pljuju…oni drugi pak nikoga svoga ne pljuju i iz lopova rade svece…antife nikada nisam čuo da prozivaju srpske lažljivce koji tvrde da je u Jasenovcu poubijano 800 000 žrtava i na taj način preko laži su izvukli ratnu odštetu , a do danas znanstvenici ne znaju kako pravilno objasniti Križni put i Jasenovac, jer ubojstva su počela dobivati opravdanje. I tako godinama se izmišljaju sukobi,  ćirilićnih i HOS-ovih ploča-Frljić-Pupovac…dok ekipa krade, a primitivci navijaju i bore se preko društvenih mreža za ljude koje niti ne poznaju!

Igor Drenjančević

HOP