Dok kontrolirani mediji vrište protiv Bernardića, građani smatraju da se SDP treba riješiti agresivnog Milanovćevog kadra

0
3440

Dok mediji ljevice prema zadatku stvarnih nalogodavac, a među kojima se naravno najviše spominje Franjo Gregurić, ruše D. Bernardića s čelne pozicije, jer ne pristaje na veliku koaliciju, koja bi prikrila sav kriminal komunističke ljevice i desnice koalicijom s HDZ-om, što je Gordan Maras već najavio, građani ne krive Beranradića već puno racionalnije gledaju na stanje u SDP-u i krive stvarnu štetočinu koja je podijelila narod i državu, Zorana Milanovića, kojeg njegovi trabanti zovu nazad u politiku, vjerojatno da ponovo sve posvađa ujedinjen s svojim luftbrenzerima Ostojićem, Opačićkom, Marasom , Baukom, Stazićem i ostalom ekipom.

Evo kako narod reagira na Večernjakov pamflet;

  • Dakle, Bernardića ruše luzeri koji su skupa s Milanovićem izgubili sedam izbora za redom. Ovo su bili prvi Bernardićevi izbori, koje je morao odraditi s Milanovićevim kadrovima, i SDP ni nije na njima prošao loše, dapače, prošao je bolje od svih ostalih. Zadržali su sve što su držali i prije, osvojili su dodatnih nekoliko općina i imaju dobre šanse u drugom krugu još popraviti rezultat. Osim toga, Bernardić je izabran od strane članova, pa ga srušiti mogu samo članovi partije.

  • Dakle, na noj grafici se lijepo vidi da je Milanović, ne samo u zemlji, već i u vlastitoj stranci uspio podijeliti ljude na njegove i one. U zemlji zamalo da nije izbio građanski rat, u stranci bi se mogao dogoditii raskol ako se SDP ne riješi Milanovićevog agresivnog kadra.

  • SDP je u velikoj krizi što dokazuju i ovi izbori. Ono što su nezavisni kandidati i oporba osvojila svojataju svi – i SDP i HNS i HSS. A u usporedbi s prošlim izborima, svi su oni izgubili, i to puno. Ispada da je HDZ osvojio 13, a oporba još duplo toliko Županija, nekako ne ide matematika tim političarima… SDP-ov put prema dolje krenuo je nakon pobjede na izborima, kada se pokazalo da nemaju kadra, a i da je onaj koji imaju loš i nedorasao zadatku. Milanoivć je dodatno očistio stranku od struke i intelekta, normalno da se sve urušilo kada je on otišao. poltroni koji su ostali ne znaju kud bi sa sobom, kako da se postave i što da rade… Pa ne može glasnogovornik stranke biti Maras, čovjek koji se dokazao kao loš poduzetnik, loš ministar, a sada se dokazuje kao loš oporbenjak. Pa on potpuno uništi svaku diskusiju, pogledajte npr. na što liči Otvoreno kada se dotični pojavi u njemu…

    HOP