Babić: Tito nije Hrvat

0
7003

Antun Babić
TITO NIJE BIO HRVAT

Walter Tito nije bio Hrvat i zato je nakon završetka Drugog svjetskog rata mogao izdavati zapovijedi o strašnim pokoljima Hrvata u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, a kasnije i diljem svijeta.
Za one koji su zaboravili ili nisu nikada znali i naučili u kojoj je mjeri hrvatsko iseljeništvo doprinijelo u raskrinkavanju zločinačkog karaktera jugoslavenskog komunističkog režima i njegovog vođe Tita, objavljujem letak koji sam napisao i diljelio, kao glavni urednik hrvatskog mjesečnika “Hrvatska istina” u Melbourneu, dan nakon što je objavljena smrt jugoslavenskog zločinca Tita, 4. svibnja 1980. godine.
Letak koji smo dijelili u Melbourneu dijelio sam 2015. i na jednom od prosvjeda građanske inicijative Krug za trg u Zagrebu, koja je zapravo najzaslužnija što je to pitanje u zadnjih više od deset godina ostalo, bez obzira na sabotažu i cenzuri mainstream medija, u žiži široke javnosti u Hrvatskoj.

 

photophoto-1
Pričekajmo još nekoliko dana ili tjedana, prije nego što počnemo slaviti. Ja ništa ne vjerujem sadašnjim i bivšim hrvatskim komunistima. Plenkovićev djed bio je partizan, kako danas piše Jutarnji list. Sad još više razumijem njegov antihrvatski i globalistički pristup politici. Komunisti se između sebe najbolje poznaju.
Nakon što se sa svih javnih mjesta u Hrvatskoj makne ime jednog od najvećih zločinaca u 20. Stoljeću, hrvatski domoljubni povijesničari morali bi se osloboditi straha i početi ozbiljno i stručno istraživati pravo podrijetlo Waltera Tite, koji se lažno predstavljao kao Hrvat Josip Broz.
Predlažem da se tom pitanju posebice posveti Vijeće za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima, koje je prije nekoliko mjeseci osnovala Vlada Republike Hrvatske.

Hop