Skandalozno: Hrvatska je Četničkom sucu Krajine iz zahvale socijalnu službu pretvorila u obiteljsku tvrtku

0
3789

Iz silne zahvale Nikoli Sužnjeviću, omraženom sucu Sao Krajine, desnoj ruci srpskoj lopovskoj i zločinačkoj niškoristi Savi Štrbcu, koji od 1990. godine pa sve do danas bez posljedica gura mržnju na Banovini, Hrvatska država je omogućila da glinska socijalna služba postane obiteljska tvrtka Sužnjevića.

Znači branitelji su oslobodili Banovinu od srpskog noža, da bi državna administracija napravila mrežu financiranu od terorističke srpske organizacije Biro Krajine sa sjedištem u Beogradu.Jelena Sužnjević je vodeći pravnik nakaradne socijalne službe, a kćer Milena Sužnjević je socijalni radnik zadužen za maloljetnike.

– Srpska klika koja vodi centar preko izvjesne Kostić napravila je iz socijalne službe plemensku sprdačinu. Nasilnici, bivši teroristi koje štiti Biro Krajine iz Beograda, pokriveni su i preko ovog centra. Milena Sužnjević ponijela se kaubojski prema mojoj djeci, zlostavljanoj od srpske djece i građana srpske nacionalnosti i mene pokrivila za sukobe, a lokalna policija u dogovoru s njom preko srpskih kadrova cijeli slučaj je izokrenula protiv mene i prijeti mi oduzimanjem djece! -rekao nam je jedan oštećenik.

No nije to jedina prepreka istini, preko srpskog kadra u državnom odvjetništvu u Sisku stvar se redovito zataškava protiv miljenika nekadašnje srpske Krajine. Naša ministrica i hadezeovska domoljupka u ničemu ne vidi problem.

Ipak nije jasno kako je socijalna služba postala ubožnica za obitelj Sužnjević i time je dala u ruke ženi i kćeri srpskog teroriste ovakvu bitnu vlast, koje mogu koristiti ovlasti za napakirati zločine nekome tko ne odgovara Birou Krajine iz Beograda.

Nije jasno zašto se naši špijuni šeću po Banovini kada takvu ugrozu nacionalne sigurnosti ne vide. Dragi naš gospodine Radoš, u Glini je politika stvorila Biro Krajine u državnim službama dok se neki bave hosovim pločama u Jasenovcu.

Čekamo li državni udar tih kadrova kao 1991. godine, da netko konačno ova srpska divljanja po Banovini riješi?

HOP