1941. i 1991. godine srpski zlotvori klali su na isti način Hrvate

0
2152

POPIS 48 POGINULIH TERORISTA 1991-1994.GOD. IZ SRBA I D.LAPCA

U Srbu i D. Lapcu 1991.godine, s

Srbi su  digli  „Ustanak“ kao i prije pola stoljeća kad su 1941. godine sa tih prostora protjerali više od 2000 Hrvata i to područje etnički očistili od hrvatskog stanovništva na način da su napravili stravične zločine ubijajući djecu, žene i starce.
Hrvatskom stanovništvu sa toga područja bio je zabranjen povratak na svoja ognjišta nakon Drugog svjetskog rata i zbog toga nisu mogli ugrožavati Srbe 90-tih godina, ali su povampireni srpski teroristi iz Srba i D.Lapca željni ubijanja, klanja i paljenja svega što ima hrvatski predznak opet uzeli oružje u svoje ruke da završe ono što su započeli kao „antifašisti“ 1941.godine.
Uvidom u „Spisak palih boraca 1991-1994.“ općine Donji Lapac vidljivo je da je u tome vremenu poginulo i nestalo 48 srpskih terorista od kojih je najstariji bio 1931. a najmlađi 1973. godište kao i to da su u terorizmu učestvovale i cijele obitelji,  kao u slučaju obitelji Bursać Dragan, rođ. 01.11. 1969.god. i njegov brat Bursać Rade, rođ. 22.10.1973.god. od oca Milana.
Tito, njegova partija i antifašisti, čiji su pravni sljedbenici SDP, godinama su poslije Drugoga svjetskog rata punili glave Srbima da su ustankom u Srbu i genocidom nad Hrvatima učinili pravu stvar te su iz toga razloga, pravičnosti i antifašizma krenuli u novi ustanak 1991.godine koji je neke od njih došao glave.

Ako se držimo izjave nekadašnjeg ministra policije Ranka Ostojića (slučaj Pajčić), gdje se po njegovom mišljenju, svatko tko se pobuni protiv hrvatskih ustavnih zakona, bilo to skidanje i obične ćirilične ploče, može biti ubijen bez nekih posljedica, a za takav čin krivnju treba baciti na rakiju, onda iz svega ovoga možemo izvući zaključak da za pogibiju ovih srpskih terorista iz Srba i D.Lapca nije kriv nitko drugi, nego TITO I RAKIJA.
U prilogu popis je poginulih titorakijaša iz Srba i D.Lapca.

Branitelj Banije