53 požurnice Cvitanu u svezi nestanka novca iseljenika nije dovoljno za istragu?!

0
4202
17.02.2014., Zagreb - U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Radovan Smokvina dipl. ing.

Pedeset i treća požurnica
Na ruke

 

Glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu
Ministru Pravosuđa Anti Šprlje
Predsjedniku Sabora Boži Petrovu

 

PREDMET: Posl. broj: Kr-102/06 ; (Šarinić vezano za novac iseljenika, 53. požurnica Kaznena prijava predana još 2003. godine)
Veleuvaženi državni odvjetniče
Izvolite znati da Vam urudžbiram treću požurnicu nakon našeg tel. razgovora od 17.11.2016. godine, a Vi se čak ne držite danog obećanja (dokaz snimka razgovora). Prilažem i urudžbirani dopis broj GUKOK-1269 i GUKOK-1316 na koje opet niste reagirali, a KP je urudžbirana 2003. godine i to sa stotinu bankovnih izvoda, a „institucija koja radi svoj posao“ DORH se bavi šutnjom.
https://www.facebook.com/PokretOtporaRijecaniProtivKorupcije/videos/1376011732433367/
Izvolite znati da se u ovom slučaju ne radi o iznimnom, ili jedinstvenom slučaju, već o ustaljenoj praksi hrvatskog pravosuđa (čitaj krivosuđa). . Od 1315 (tisuću tristo petnaest) dopisa poslanih institucijama „krivosuđa“ i policije u RH uspio sam primiti stotinjak nesuvislih (žbrljanih) odgovora, a preko tisuću dopisa, požurnica i kaznenih prijava je ostalo neodgovoreno i ignorirano pa me Vaša šutnja ne iznenađuje. Vi ste samo jedan od glavnih u dobrom sustavu.
Izvolite znati da Vam je Pokret otpora dostavio više konta na koje su transferirani opljačkani novci veleuvaženih hrvatskih političara i drugih domoljuba, a Vi po običaju ne reagirate pa je Pokret otpora zaključio da će Vam iznajmiti apartman u Remetincu s funkcionalnim čučavcem.
Radovan Smokvina

Orginal dopis. Nakon ovog dopisa Smokvina nije uhićen za vrijeđanje institucija kako bi završili mnogi. Znači li to da je Smokvina na dobrom tragu i institucije se boje ovog čovjeka zbog istine?

HOP