‘Večernjak’ svaki dan ‘hrani’ čitatelje sa srpskim sportašima i ‘zvezdama’

0
5485

Indoktrinacija srpstvom najviše se provodi preko 24 sata i Večernjeg lista. Gotovo je odurno to gledati. U Večernjem danas Đoković, Brena u 24 sata, Mihajlović u Večernjem, kao da je to sve što žele čitati Hrvati. Severina i njena srpska ljubav, baš kao i Nikolina Pišek ne silaze s naslovnica. Sve kako bi nam približili Srbe. A oni s vremena na vrijeme upale svoju šovinističku lampicu u glavi kako bi nam objasnili tko je gazda u kući. Slušamo o srpskom moru, Srbinu Boškoviću, o srpskom Zadru, Splitu…

Oni i dalje posežu za Hrvatskom nakon njihove neuspjele transformer traktorske revolucije.

I danas se čobanluk prodaje preko kulture kao nešto bitno, a glavni opančari Pupovac i Vučić poput glavnih poturica upravljaju medijskom scenom Hrvatske. O Pupovcu niti jedna loša riječ od glavnih srpskih guzičara Lekovića, Dežulovića, Rudanice i Tomića. Oni samo smiju mrziti Hrvate i nazivati ih debilima.

Uz našu idiot diplomaciju srbiziranu i Titom idiotiziranu bez problema ulazi srpska indoktrinacija u našu zemlju, a koju je još 1904. osmislio srpski političar Stojanović.

Jutaranji list kojem država zbog nečitanosti oprašta enormne dugove preko svog frustriranog mrzitelja Hrvatske, sina oficirčuge JNA Ante Tomića širi priču o glupim Hrvatima. Ne pada napamet ovom muškarcu bez brkova nešto tako napisati o Srbima.

Čovjek dobiva plaću da blati Hrvatsku, listu se zato opraštaju dugovi, a narod ga poljeva kantom govana iz silne zahvale u svezi toga.

To je slika tri izdajnička medija u nas i samo jedne kante govana za svo medijsko zlostavljanje i debilizam srpskih slugu Tomića i Dežulović i kompanije…

HOP