Šeksovo pravosuđe nije dozvolilo odlazak Merčepa na pogreb majci

0
13835

Umrla je u milosti Gospodina Zorka Merčep, i predala svoju besmrtnu dušu Gospodinu.

Jučer u 14 sati u tišini uz skrušene molitve i onima koji su uz nju bili do zadnjeg trenutka kao i velikim brojem mještana, prijatelja i suboraca njenog sina Tomislava koji se nepravedno i teško bolestan nalazi u zatvoru, a  kojega je često, prije nego što je predala svoju napaćenu dušu Gospodinu često zazivala, na mjesnom groblju Katuni – Prpuša pokopana je Zorka Merčep.

Često je zazivala svoga sina Tomu.

Zazivala je Tomoslava Merčepa, jednog od svoja četiri sina koji su sva četvorica bili prvi kad je trebalo devedesetih u obrani svoje napadnute Hrvatske domovine. “E moj Tomo što su ti uradili”, često je majka Zorka govorila i u svojoj tihoj i dostojanstvenoj patnji, patnji kakvu samo ponosna majka može imati. Do zadnjeg trenutka u mislima je bila uz svoje sinove, a posebice uz svoga nepravedno zatočenog Tomu , kako ga je od milja zvala.-piše Braniteljski portal.

Merčepa se želi psihički uništiti, ali ne zbog njegova ratovanja, već zbog onog što zna o Vladimiru Šeksu i zbog dokumenta koje posjeduje. Protiv Pupovca je podignuto 7 kaznenih prijava od strane najbližeg nekadašnjeg suradnika Nenada Vlahovića, bez ikakvih posljedica za navedenog, dok se Merčepu brani odlazak na sahranu majci. Što je ovo hdzeovsko domoljublje?

HOP