Kada IDS-ovi lopovi i separatisti govore o domoljublju još samo fali Šešelj

0
2590

“Pozitivan doprinos Istre imidžu Hrvatske, bilo da se radi o izvrsnosti u turizmu ili promoviranju naprednih demokratskih vrijednosti, je nemjerljiv. To je za nas patriotizam, nacionalističke parole nisu. Potenciranje takvog nacionalističkog diskursa uvreda je za sve građane regije koja počiva na otvorenosti, multikulturalnosti, raznolikosti i toleranciji”, poručio je predsjednik IDS-a.

Razlog ove iznenadne pameti lječenog narkomana najveće lopovske stranke u Istri je Plenkovićeva izjava slično glupa kako je darovanje jedne vile katoličkoj crkvi Istre čin hrvatskog domoljublja. Predsjednik istarskog separatističkig prosrpskog pokreta  IDS-a Miletić je nedavno na zidu pokazivao putovnicu Istre, a sada priča o domoljublju.

Oficirsko dete zaluđeno separatizmom kao izgovorom za enorman lopovluk u Istri tvrdi kako je Istra pokazala veliko domoljublje. Jest. Pljačkom, izdajom građana Istre i prijetnjom separatizmom IDS-ovih lopova.

Tko je lani dobio najviše “EU” novca i gdje su tu Istra i istarski gradovi? Ispod prosjeka smo. Zašto? Zbog lijenosti lokalnih i županijskih vlasti . Gradovi sa najvećim udjelom iskorištenih ” EU” sredstava su: Zadar, Križevci, Karlovac, Vinkovci, Ludbreg, Zagreb, Umag (Vili nije lijen), Vukovar, Osijek, Grubišno Polje…
Kod županija najbolja je Sisačko- moslavačka, pa Virovitičko podravska, potom Grad Zagreb, Ličko-senjska, Zadarska…
Kada bi naši našelnici, pročelnici više radili za zajednicu, a manje za sebe i svoje bilo bi bolje.
Ali zato što je Istra pokradena, rasprodana i osiromašena ponajviše su krivi zakupljeni mediji, čak više i od kompromitiranog DORH-a.- tvrdi Damir Kajin

HOP