Otkrivamo koji tekst je stvorio paniku u HDZ-u i zato je pokrenuta priča oko ploče u Jasenovcu

0
8807

Komunistički lopovi i njihova djeca neometano pljačkaju Hrvatsku. Sustav se brani starom komunističkom tezom o porastu ustaštva. Ta informacija se prenosi preko 27 neokomunističkih medija u svijet. Od 35 medija koji daju svoje informacije u svijet čak 27 drže komunisti. Uglavnom njih drže djeca komunista, oficira JNA, te prosrpka struja. Tako uz diplomaciju i ovakve medije Hrvati ispadaju ustaše koji mrze Srbe. Istina je potpuno drugačija.

HEP i INA su do temelja pokradeni. Većina kapaciteta ne radi i skupu struju nam zbog uništenih kapaciteta prodaje srpski partizanski sin Vuk Hamović. INA je opljačkana i uništena, a Cvitana i ekipu uopće ne zanima zašto tako velika tvrtka ima skrbnički račun i tko s njim upravlja!

Ovu su pitanja koja ugrožavaju sigurnost države kao što ju ugrožava i nelegalni rad RBA zadruga, pljačka građana ovrhma i policijska brutalnost u zaštiti takvih situacija.

Kako bi ova pitanja maknuli sa glavnog reda vodeće komunjare su izmisli rat pločama u Hrvatskoj. Prvo su tzv. desničari pod vodstvom HDZ- a izglasali ćirilićne ploče u Vukovaru, da bi ih SDP-ovci postavljali. Može li odurnije u gradu takve boli? Sve da se skrene s tema kriminala u državi. Sada su na red došle ploče u Zagrebu i Jasenovcu. Ne bira se kut gledanja. Ili je to zločinac Tito ili su to bestijalno poklani hrvatski branitelji u Jasenovcu. Sve samo da se skrene priča s lopovluka i izdaje vodeće stranke u državi.

Ovaj tekst je posijao paniku u redovkma kradezea i stvorio koaliciju Pupovac-hdz-hns protiv jasenovačke ploče kako bi narod se glodao međusobno;

www.hop.com.hr/2017/08/19/ekskluzivno-propast-hep-a-ppd-posuduje-novac-hdz-u-sto-je-direktna-veza-sa-m-brkicem-i-zoranom-gobcem/

A sve je otkrio na svjetlo dana ovaj ekskluzivan naš tekst;

https://www.hop.com.hr/2017/08/20/dorh-ne-vidi-tvr…una-na-natjecaju/ ‎

Tuđa krv pere se lopovskim rukama…ploče su samo kost kojom se glođe opljačkani narod i skreće pozornost.

 

HOP