Juriš Dnevno.hr na Keleminca: ‘HNS-ovo glasilo Dnevno laže da sam u svađi sa generalom Sačićem’

0
3650

Razvio se pravi rat Dnevno hr protiv Keleminca. Kao pravi jurišnici krenuli su u boj za uništenje Keleminca, praljavo i bijedno čak i napadom na obitelj i time zapravo prekršili su i prava djeteta. Inače Keleminec vodi redovito kćer sa sobom i dijete uživa u njegovom društvu šetajući gradom; dok narod ne uživa plaćati 100 milijuna kuna prevarantu Ljubasu, bivšem vlasniku Dnevnog i sadašnjem vlasniku 7 dnevnog, redakciji gdje mnogi nikada nisu bili plaćeni niti prijavljeni kao novinari radeći u redakciji. Isto tako baš je Dnevno pokrenuo priče o pozdravu ZDS dok je u redakciji treštila ustaška koračnica pod budnim okom Anite Krmek; tadašnje urednice koja se na papiru nigdje nije vodila kao glavna. Neki od moralista koji sad pišu gluposti u korist Plenkovića su tada sjedili u redakciji. Ako bude volje rado im pustimo te uratke uz koračnice. Danas su jako pametni i dijele savjete Kelemincu.

Keleminec je odgovorio jurišnicima iz Dnevnog;

Bravo Dnevno .hr ! Bravo dnevno.hr ! Jako vas je zasmetalo moje suprostavljanje Pupovcu ! Kao prvo general Sačić je moj prijatelj i on mene nije ismijao ili napisao kako vi pišete. To će sam general javno objaviti. Lažete , lažete. Jako ste veselo napisali da mi Plenković dao lekciju !

Da upravo tu ste se otkrili, otkrili ste da podržavate Pupovca i Plenkovića . Drugo za informaciju nije nas bilo 20 već 50 . Niti 91 nas nije bilo puno ali obranili smo Hrvatsku. Pišete da da nisam Hrvatski branitelj . Dragi HNS -ovci iz portala Dnevno Dražen Keleminec je DRAGOVOLJAC iz 1991. godine. Ne dirajte u moj privatan život jer ćete zaraditi tužbu na sud , kao i kad su mi išli na suprugi i dijete prošle godine da ih zlostavljam . Pokretači laži se znaju Pupovac i njegova ljubavnica Slavica Lukić iz Jutarnjeg lista

Da nije bilo Dražena Keleminca za Srb i zločine koje su počinili četnici od 27. 07. 1941. ne bi ni znali već bi svake godine gledali Pupovca kako veliča preko medija te zločine. 8 GODINA RADIM PROSVJEDE U SRBU ! Sram vas može biti. Blatite Dobroslava Paragu koji je osnovao HOS . Da Paraga je vrhovni zapovjednik HOS -a , Vi zastupate one koji su ubili Antu Paradžika, Blaža Kraljevića i Miru Barešića. Dražen Keleminec nikada nije išao u koaliciju sa HDZ -om ali sa HSS-om da , a član uprave Slaven Belupa sam bio kao nogometaš i veliki pobornik kluba. Veliki fan Slaven Belupa ostajem i dalje i to mi ne možete oduzeti.
Veliki pozdrav orijunaškoj stranci HNS-u koji od Plenkovića zajedno sa Pupovcem traže skidanje HOS – ove ploče i zabrane našeg pozdrava ZA DOM SPREMNI !
Od kad je dnevno u rukama HNS- a on nije desni portal već orijunaški i jugofilski.
Hvala vam na lažima, hvala vam što mi dajete na važnosti !
ZA DOM SPREMNI !
Dražen Keleminec

Prema tonskom zapisu razgovora Sačić-Keleminec, general demantira da je izrugivao Keleminca, potvrdio je da nije protiv njega, već mu je bio smiješan strah Srba od manje skupine prosvjednika. Teški je diletantizam tvrditi i kako je AHSP bio u koaliciji s HDZ-om pod vodstvom Keleminca, ta informacija DNEVNO.HR  je provjerena i potpuno netočna. AHSP je bio u koaliciji s HSS-om što je manji grijeh nego koalicija HDZ-PUPOVAC.

HOP