Pupovac preko Vučića i srpskih medija ruši zakon o braniteljima!

0
4287

Pupovac je u izjavi za Radio Beograd rekao da su predstavnici Srba o tome obavijestili vladajuću HDZ i premijera Andreja Plenkovića, čiju vladu podržavaju.

– Predloženi zakon za nas nije prihvatljiv zbog toga što se stvari koje su bile dio ratnih propagandi, ratnih odnosa, nastoje sada ozakoniti u pogledu odnosa prema Srbiji i u pogledu odnosa prema Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori i drugima, koje su na bilo koji način bile obuhvaćene ratnim raspadom zajedničke države – naveo je Pupovac.

Sasvim je sigurno, smatra Pupovac, da što se tiče Kluba poslanika manjina, odnosno SDS S-a, naš stav neće biti promijenjen.

– Očekujemo u tom pogledu da se konačna verzija zakona još jednom razmotri na valjan način, na način koji će voditi računa o svim posljedicama koje on može proizvesti – kazao je Pupovac.

Što je sporno?

U jednom članu zakona  govori se o agresiji Srbije i dijela stanovnika Hrvatske, misli se, na Srbe koji su prihvatili velikosrpsku politiku.

– Takva definicija i unošenje u zakone…To je za Srbe veoma teško – objasnio je Vučić.

Pupovac ga u tome potpuno podržava. Pita se čovjek u kojoj je zemlji Pupovac parlamentarac?!  Želi se očito prikriti agresija na Hrvatsku i djelovanje srpske terorističke stranke SDSS.

PLENKOVIĆ JE OTJERAO MOST DA BI DAO PRILIKU SRPSKIM TERORISTIMA I HNS -u STRANKI KOJA JE UNIŠTILA HEP!

HOP